Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Steven Berghuis

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24

Goed interview, een van z'n slechtste wedstrijden voor Ajax tot dusver.

 

+1/-0

Idd. Gelukkig ook precies de goeie deze keer om de juiste vragen te stellen. Doet Hansie uitstekend. Reactie van Berghuis is uit het hart en zeer netjes verwoord. Das het enige goede van vandaag!

 

+1/-0

Uitstekend interview, maar helaas zullen de mensen die het aangaat zich er niets van aantrekken.

 

+1/-0

Uit zijn foutieve pass kwam de 1-0 van Feyenoord, speelde zeer anoniem, behoudens een paar fijne ballen over afstand. Ook hij is een mooi weer voetballer. In een goed draaiend elftal prima, maar wanneer er andere zaken worden gevraagd geeft ook hij niet (meer) thuis helaas.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Donpedro schreef op 22 januari 2023 om 17:28:

Uit zijn foutieve pass kwam de 1-0 van Feyenoord, speelde zeer anoniem, behoudens een paar fijne ballen over afstand. Ook hij is een mooi weer voetballer. In een goed draaiend elftal prima, maar wanneer er andere zaken worden gevraagd geeft ook hij niet (meer) thuis helaas.Is zijn eerste wedstrijd na de winterstop. Ik vind dit nogal voorbarig om het zo te stellen. Een foute pass kan altijd gebeuren en je moet de ballen ook kwijt kunnen.

Is in het klassement niet voor niets de beste Ajacied dit seizoen.

 

+3/-0

Sowieso, als je zag hoe hij voor de camera stond en wetende dat hij net ziek is geweest, stak hij niet optimaal in zijn vel. Maar voor Schreuder was het blijkbaar een principe kwestie om hem op te stellen in de Kuip. Terwijl het zowel voor die jongen als voor het elftal beter was geweest om hem van de bank te laten starten. Dan had Kudus naar 10 gekund en had je met Brobbey kunnen starten. Had je wellicht een andere wedstrijd gezien. Nu stond je met de rug tegen de muur, omdat voorin niemand stond die een bal kon vasthouden.

 

+2/-0

Speelde gewoon heel slecht, samen met Taylor de slechtse bij Ajax deze wedstrijd

 

+1/-1

Deze slaat in zijn commentaren ook altijd de spijker op de bekende kop. Heeft veel voetbalinzicht en is een prima volwassen kerel.

 

+4/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24

Ajax Forum » Spelers » Steven Berghuis