Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Erik ten Hag

Deze normale topic is open en bestaat uit 89 pagina's: 1 2 3 4 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 85 86 87 88 89

Dat hij ze super goed voorbereid hebben we vandaag inderdaad weer kunnen zien. Vorige week was het ook al fantastisch voorbereid in Almelo natuurlijk.

En waarom moet je in hemelsnaam iedere keer met vergelijkingen aan komen zetten die nergens op slaan? Alsof je niet én van Dortmund én van Go Ahead kan winnen. Ajax is vandaag en in Almelo door het ijs gegaan, punt. En daar is maar één iemand verantwoordelijk voor.

 

+3/-1

Tegen een club die de bus parkeert is het wat ongelukkig als je een as met Haller, Klaassen, Alvarez en een Kudus die het helemaal niet heeft hebt omdat ze simpelweg het voetballende vermogen missen. Tegen een team dat enigszins wil voetballen is het prima, maar net dat beetje extra vernuft mist men. Dat geldt overigens ook voor Antony die ook maar 1 trucje heeft, naar binnen draaien, bal voor de linker leggen en voorzetten of schieten. Als daar teveel mensen van de tegenstander staan, lukt ook dat niet.

Hoewel ik best twijfel of hij het gaat redden, dit was een wedstrijd voor Unuvar.

Overigens vrees ik ook een beetje voor die Daramy. Tuurlijk, hij heeft weinig ritme, maar ik denk dat hij buiten zijn snelheid niet al te veel kwaliteiten heeft. En dat is voor een linksbuiten die naar binnen komt niet de meest belangrijke kwaliteit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 07 november 2021 om 22:26:

Tuurlijk Donny...

Ajax wint 2 x van Dortmund met 4-0 en 1-3
Is geplaatst al voor de knockout..

En door bus parkeer gedrag van go ahead o.a ga jij er schuld geven aan Ten Hag?

Sorry collega.

Dit ligt bij de spelers. Zij denken, makkie dit winnen we makelijk. En verpesten het.Je kan niet de resultaten cherry picken die in je kraam passen en de rest negeren. Niemand gaat ontkennen dat de resultaten in de CL boven de verwachting zijn, maar in de competitie heeft Ten Hag en het team gewoon keihard gefaald tot nu toe. Je haalt 3/12 tegen 4 ploegen waar je normaal gezien met forfait scores van moet winnen, zeker met dit materiaal.

Dan kan je nog wel afkomen met "hij kan ze er niet zelf inschieten", maar dat is gewoon veel te makkelijk. Hij is eerst en vooral eindverantwoordelijke, dus je mag (en moet) hem afrekenen op alle resultaten, niet alleen die die jij aanhaalt. Berghuis en Gravenberch op de bank zetten vanavond is onbegrijpelijk, want je weet op voorhand dat GAE de bus gaat parkeren. Dan heb je niets aan Klaassen, wiens handelsmerk het is om in de 16 op te duiken. Dan heb je creativiteit nodig en dat brengt Klaassen niet.

En zo kan ik er nog wel een aantal bedenken. Je zag al na 30 minuten dat het gewoon niks ging worden, maar van de zijkant kwamen er geen handvaten door om toch eens iets anders te proberen. Dag mag je op conto van Ten Hag schrijven.

Ik heb het in de wedstrijd thread al gezegd, maar voor mij is Feyenoord nu gewoon de kandidaat om kampioen te worden. Ze winnen moeizaam, maar ze winnen wel. En als ze hun inhaalwedstrijd nog winnen, staan ze boven Ajax. Dat alleen al is genoeg om Ten Hag toch op zijn minst eens ter verantwoording te roepen. Want die wedstrijd van gisteren is geen incident, het is nu al de 4e keer dat het voorvalt. En niets zegt mij dat ze na de interlandperiode plots uit een ander vaatje gaan tappen, want traditiegetrouw zijn de wintermaanden nog slechter bij Ajax dan de rest van het seizoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 08 november 2021 om 09:12:
En zo kan ik er nog wel een aantal bedenken. Je zag al na 30 minuten dat het gewoon niks ging worden, maar van de zijkant kwamen er geen handvaten door om toch eens iets anders te proberen. Dag mag je op conto van Ten Hag schrijven.

Precies. Sowieso, wat is het plan B? Als er 11 man achter de bal staat, geef hén die bal! Zet dan eens geen druk op hun achterste lijn, maar vang ze veel later op, zodat je voorin de ruimte krijgt. Dat hoog druk zetten moet je gewoon niet doen tegen dit soort tegenstanders. Het kost kracht en levert je niets op, omdat je dan alsnog geen ruimte hebt om te voetballen.

 

+1/-0

Even los van het feit dat je ALTIJD van Go Ahead moet winnen, waren de keuzes van Ten Hag gisteren op z'n zachtst gezegd ongelukkig. Je weet dat je tegen twee muren gaat voetballen, dus de keuze om met Klaassen en Kudus te starten was onlogisch. Beide beheersen nou niet direct de kunst van het overslaan van linies, juist daarmee creëer je snelheid en ruimte in je spel. Daar kwam je gisteren gewoon niet aan toe, omdat zowel Klaassen als Kudus op één lijn met de aanvallers stonden.

Verder was de standaard-wissel Antony - Neres een schot in de roos voor Go Ahead. Niet dat Antony zo geweldig speelde, maar in dat laatste kwartier had ie ongetwijfeld meer en meer ruimte gekregen waar hij wél iets mee zou hebben gedaan i.t.t. Neres (wat is daarmee gebeurd zeg, jezus ...). De andere wissels waren ook erg ongelukkig, maar op zich was er niks mis met het inbrengen van Daramy en Schuurs. Danilo, tsjah, stond wel meteen weer op de goede plek (net als tegen Twente), maar scoorde weer niet.

 

+1/-0

Hij wilde twee lopende tienen hebben. Iets waar je ontzettend veel aan hebt tegen een ploeg die zich massaal terugtrekt. En dat voor iemand die zich schijnbaar 'super goed voorbereid'.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Quido schreef op 08 november 2021 om 10:31:

Even los van het feit dat je ALTIJD van Go Ahead moet winnen, waren de keuzes van Ten Hag gisteren op z'n zachtst gezegd ongelukkig. Je weet dat je tegen twee muren gaat voetballen, dus de keuze om met Klaassen en Kudus te starten was onlogisch. Beide beheersen nou niet direct de kunst van het overslaan van linies, juist daarmee creëer je snelheid en ruimte in je spel. Daar kwam je gisteren gewoon niet aan toe, omdat zowel Klaassen als Kudus op één lijn met de aanvallers stonden.

Verder was de standaard-wissel Antony - Neres een schot in de roos voor Go Ahead. Niet dat Antony zo geweldig speelde, maar in dat laatste kwartier had ie ongetwijfeld meer en meer ruimte gekregen waar hij wél iets mee zou hebben gedaan i.t.t. Neres (wat is daarmee gebeurd zeg, jezus ...). De andere wissels waren ook erg ongelukkig, maar op zich was er niks mis met het inbrengen van Daramy en Schuurs. Danilo, tsjah, stond wel meteen weer op de goede plek (net als tegen Twente), maar scoorde weer niet.Berghuis was licht geblesseerd, dus kon ik de keuze voor Klaassen wel begrijpen. Kudus erin ipv Gravenberch die het al weken niet heeft kan ik ook wel inkomen. Alvarez is voor dit soort wedstrijden minder geschikt. Wellicht had Blind op het middenveld kunnen spelen met Tagliafico op linksback. Die had misschien ook wat meer drive naar voren gehad.

 

+1/-0

Prima trainer ; maar als coach een ‘one trick pony’ …?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DelCampo schreef op 08 november 2021 om 12:33:

Prima trainer ; maar als coach een ‘one trick pony’ …?Ten Hag wordt vaak terecht geprezen maar dit kan écht niet. Heracles, Utrecht, Go Ahead, Twente: vier duels, één goal gemaakt.

Dat is simpelweg lachwekkend en onacceptabel.

 

+2/-0

Grappig dat na 5-0 PSV
4-0 dortmund
1-3 dortmumd

Wat uitzonderlijke! Mooie resultaten zijn dat als vanouds het geklaag over Ten Hag weer begint.

En waar is jullie reflectie op de spelers?

Waar is jullie feedback over het feit dat dit blijkbaar een team is wat Europees boven verwachting weer goed speelt en al zich gekwalificeerd heeft voor de knock out na 4 wedstrijden....

En dat de ploeg moeite heeft zich 100 procent op te laden voor eredivisie wedstrijden tegen Go ahead, heracles...

Er is een terugkerend element:

Veel spelers hebben niet de 100 procent motivatie voor deze wedstrijden en eredivisie voetbal wordt pas weer spannend en interessant als de titel in zicht komt, als mei in zicht komt.

En dit zien we al jaren...
Onder Frank de Boer zag je dit..

Nu ook weer...

In 2018-2019 het super team moest je eens kijken hoe zij voor de dag kwamen tegen Heracles uit en daarna in de CL weer flamden.

Cambuur 9-0
Vitesse 5-0
Nec 5-0
Psv 5-0

Ja man Ten Hag kan er niets van.

Hij heeft al bewezen dit seizoen in de eredivisie en CL dat hij het goed doet.
Het zit bij de spelers die denken dat ze op 80 procent inzet wel winnen tegen Go ahead.

Zagen jullie hoe Daley Blind op een gegeven moment de bal aannam en er bijna overstruikelde, eerste helft. Gebeurd in de CL nooit.

Gebrek aan focus, concentratie.

Krijg je dit soort wedstrijden.

Meest schrijnende vind ik spelers die nu niet basis zijn...

En dan mogen spelen tegen Go ahead, bv Kudus en dan zo slordig zijn...

Daar snap ik niets van. Want je zit structureel op de bank.

 

+1/-0

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Zoals gisteren?

Probleem is dat de concurrentie ook niet denderend is helaas. Opzich wel mee eens dat Ryan vaker even pas op de plaats mag maken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Hij zat gister toch op de bank?

Kudus was ook niet sterk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 17:14:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Zoals gisteren?

Probleem is dat de concurrentie ook niet denderend is helaas. Opzich wel mee eens dat Ryan vaker even pas op de plaats mag maken.


Je zou een alternatieve linkerkant Tagliafico-Blind-Tadic kunnen introduceren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 08 november 2021 om 17:32:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Hij zat gister toch op de bank?

Kudus was ook niet sterk.


Klopt ik bedoel dat meer algemeen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:39:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 17:14:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Zoals gisteren?

Probleem is dat de concurrentie ook niet denderend is helaas. Opzich wel mee eens dat Ryan vaker even pas op de plaats mag maken.


Je zou een alternatieve linkerkant Tagliafico-Blind-Tadic kunnen introduceren.Daar zou ik best een voorstander van zijn. Een beetje drive naar voren zoals van Tagliafico kun je best goed gebruiken in dit soort wedstrijden.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 08 november 2021 om 14:44:

Grappig dat na 5-0 PSV
4-0 dortmund
1-3 dortmumd

Wat uitzonderlijke! Mooie resultaten zijn dat als vanouds het geklaag over Ten Hag weer begint.

En waar is jullie reflectie op de spelers?

Waar is jullie feedback over het feit dat dit blijkbaar een team is wat Europees boven verwachting weer goed speelt en al zich gekwalificeerd heeft voor de knock out na 4 wedstrijden....

En dat de ploeg moeite heeft zich 100 procent op te laden voor eredivisie wedstrijden tegen Go ahead, heracles...

Er is een terugkerend element:

Veel spelers hebben niet de 100 procent motivatie voor deze wedstrijden en eredivisie voetbal wordt pas weer spannend en interessant als de titel in zicht komt, als mei in zicht komt.

En dit zien we al jaren...
Onder Frank de Boer zag je dit..

Nu ook weer...

In 2018-2019 het super team moest je eens kijken hoe zij voor de dag kwamen tegen Heracles uit en daarna in de CL weer flamden.

Cambuur 9-0
Vitesse 5-0
Nec 5-0
Psv 5-0

Ja man Ten Hag kan er niets van.

Hij heeft al bewezen dit seizoen in de eredivisie en CL dat hij het goed doet.
Het zit bij de spelers die denken dat ze op 80 procent inzet wel winnen tegen Go ahead.

Zagen jullie hoe Daley Blind op een gegeven moment de bal aannam en er bijna overstruikelde, eerste helft. Gebeurd in de CL nooit.

Gebrek aan focus, concentratie.

Krijg je dit soort wedstrijden.

Meest schrijnende vind ik spelers die nu niet basis zijn...

En dan mogen spelen tegen Go ahead, bv Kudus en dan zo slordig zijn...

Daar snap ik niets van. Want je zit structureel op de bank.Wel lachen.

Wint Ajax tegen Dortmund ligt het aan Ten Hag. Verliest Ajax tegen GAE, dan ligt het aan de spelers.

Nogal selectief in je beoordeling, niet? :).

 

+4/-1

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 17:48:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:39:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 17:14:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 17:09:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 08 november 2021 om 16:59:

open/sluit de onderstaande quote:

John89 schreef op 08 november 2021 om 16:04:

Ik heb de social media eens gelezen, bijna iedereen onderschat Go Ahead Eagles. Na PSV de meeste punten gehaald de laatste 5 wedstrijden. De beste eredivisie speler in de maand oktober. De trainer is een ex Feyenoorder. Kortom die zijn wel gemotiveerd.

Dan weet je ook nog dat je directe concurrenten hebben gewonnen en dan zo n partij afleveren. Ik wist het al van tevoren, als Ten Hag in zijn basiself gaat rommelen dan is het standaard puntverlies, om in de termen van mijn voorganger te praten, dit is al jaren zo. De man heeft gewoon geen plan B.

We kunnen wel over de CL babbelen maar het wil dat we de laatste 5 competitiewedstrijden 3x puntverlies hebben geleden en dat is hoe je het wendt of keert een koploper onwaardig.

Als ik dan Gravenberch hoor praten dat de eredivisie geen uitdaging meer is en wekelijks zie falen dan zoek ik het toch 100% bij Ten Hag.Het feit dat Gravenberch er wekelijks niks van bakt maar geen uitdaging ziet beter te spelen ligt aan ten Hag?


Die stelt hem toch op? Als ik trainer was geweest dan had ik je na zulke uitspraken wel even laten banken en tevens vaker en sneller gewisseld.Zoals gisteren?

Probleem is dat de concurrentie ook niet denderend is helaas. Opzich wel mee eens dat Ryan vaker even pas op de plaats mag maken.


Je zou een alternatieve linkerkant Tagliafico-Blind-Tadic kunnen introduceren.Daar zou ik best een voorstander van zijn. Een beetje drive naar voren zoals van Tagliafico kun je best goed gebruiken in dit soort wedstrijden.
Het elftal met de spelers die er gister staan als ze 100 procent geven winnen ze 99 van de 100 x als ze thuis spelen.

Ligt niet aan wie speelde.

Het is de mentaliteit, instelling.. Gemakzucht geen uitdaging meer denken te hebben in Nederland...

Wat anders?

Hoe kan je anders van Dortmund 2 x winnen?

Tevens de pers Etc die alweer spreekt over Ajax die de CL finale kan halen?
Verslaggevers die naar gastjes als Gravenbergh wekelijks zijn gegaan na 9-0, 5-0 etc en dan vragen: Ryan heb je nog wel een uitdaging in Nederland?

Is het niet te makkelijk...

Ajax is te groot voor de eredivisie....
De eredivisie is niks meer aan...


Vermeulen: het kampioenschap is al beslist na 10 wedstrijden, 11 wedstrijden etc....

Fans die roepen voor een thuiswedstrijd :

Het wordt 8-0.....blabla...

Speelt allemaal mee...

Ajax go ahead is vooraf een 100 procent zekerheid in iedereens ogen en de fans komen naar de Arena om hun team te controleren dat ze gaan winnen met minimaal 5-0...want zo hoort het.

Gemakzucht, mentaliteit, concentratie, geloven dat je geweldig bent en voor je het weet geef je niet meer 100 procent en Go ahead parkeert de bus met 11 man en je wint niet....

Hoogmoed komt voor de val.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 89 pagina's: 1 2 3 4 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 85 86 87 88 89

Ajax Forum » Historie » Erik ten Hag