Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Erik ten Hag

Deze normale topic is open en bestaat uit 89 pagina's: 1 2 3 4 ... 85 86 87 88 89

open/sluit de onderstaande quote:

spelbos schreef op 21 oktober 2022 om 09:08:

Waardering komt altijd wanneer iemand weg is.
En let wel: hij moet het nu doen zonder mastermind Alfredje.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 21 oktober 2022 om 00:36:

open/sluit de onderstaande quote:

RodyTur10 schreef op 20 oktober 2022 om 19:55:

Eén van de grote kwaliteiten van Ten Hag is dat hij zijn selectie in de hand weet te houden. In al die jaren bij Ajax heb ik nooit onvrede gehoord vanuit de 'kleedkamer'. Zelfs de spelers die naar hun mening te weinig speelden hielden zich koest en dat waren soms niet de kleinste namen.

Nu bij United lijkt Ten Hag de boel opnieuw de boel in de smiezen te hebben. Enkele sterspelers die een paar keer op het bankje moesten zitten lopen met hem weg, omdat ze dus begrijpen dat Ten Hag hen waardeert als ze presteren. En dus kan Ten Hag nu ook gewoon een vedette als Ronaldo uit de selectie zetten als die niet in de pas loopt.

En dan kun je denken, wat zal het Ronaldo aan de kont roesten (hij was geen basiskracht meer), maar dan moet je even het weeksalaris opzoeken van Ronaldo. Als hij een volle week niet welkom is dan kost dat Ronaldo £500.000. Duur grapje om je eigen ego voorop te zetten. Benieuwd hoe snel onze megalomane Portugees tot inkeer komt.Ik denk niet dat het uit de selectie zetten van Ronaldo Manchester United ontslaat van de verplichting om gewoon zn salaris te betalen. Anders had je ook nooit een geval als Bogarde gehad, moest zelfs met de jeugd meedoen maar kreeg gewoon doorbetaald.

Wel eens dat het opzienbarend is hoeveel positieve geluiden je hoort over hoe hij bij de spelers ligt. Had dat van tevoren nooit verwacht.
Ik kan het dan weer wel begrijpen dat hij goed ligt daar. Juist zijn nuchterheid en eerlijkheid zonder kapsones is wat ze amper kennen. Koppigheid kan zijn valkuil zijn, maar zijn volle overgave voor het vak en het streven naar altijd beter maken van het team en individu zal hem veel respect opleveren. Gewoon een vakhoer zoals wij dat zeggen hier. Laten ze hem zijn ding doen dan komt Man united wel weer bovendrijven. Het gat naar City is kwalitatief niet in 2 jaar te dichten dus mag je dat ook niet verwachten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

T-Bag schreef op 14 januari 2023 om 16:05:

Wat mis ik deze man eigenlijk, hij doet het daar echt buitengewoon goed als je bekijkt hoe MU eraan toe was toen ie instapte. Gegund ook!Eerlijk is eerlijk, Ten Hag is stoïcijns gebleven en is doorgegaan met zijn visie waardoor MU opgekrabbeld is. Hij verdient de credits.

Mis ik Ten Hag? Niet echt. Het was goed dat er na 4 jaar een andere trainer voor de selectie komt te staan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 89 pagina's: 1 2 3 4 ... 85 86 87 88 89

Ajax Forum » Historie » Erik ten Hag