Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Joël Veltman

Deze normale topic is open en bestaat uit 19 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 11 december 2019 om 08:57:

open/sluit de onderstaande quote:

DelCampo schreef op 11 december 2019 om 02:05:

Nog liefhebbers voor een opstelling met Veltman..?Liefhebber is een groot woord, maar buiten dat doelpunt deed hij weinig verkeerd. Hij had in de 2e helft een aantal goeie interventies en zocht de weg naar voor, zonder de ballen blind het pak in te schieten.

Maar goed, als jullie beter slapen om Veltman van alles de schuld te geven, moet je dat vooral doen. Dat we gisteren geen punt haalden lag aan veel meer factoren en er ging bij veel spelers wel een pak mis. Alleen heeft Veltman de pech dat zijn fout meteen afgestraft wordt.Is het probleem bij Veltman, hij is altijd bij shit betrokken. Is geen pech, is onkunde. Gisteravond, Chelsea uit. Het is in zijn geval geen toeval meer.

 

+1/-2

Probleem is dat hij 99% van de tijd alles goed doet. Ook aan de bal is hij slim met zijn verticale uitgestelde balletjes tussen de linies door en verdedigend lost hij veel op.
Maar te vaak doet iets doms. In een belangrijke wedstrijd meestal minimaal één keer. En dat kan niet natuurlijk.

 

+1/-0

Eens. Daarbij is dat aspect voor een ploeg vaak belangrijker, voor je spelbeeld etc en manier van voetballen. Tegelijk is hij wel (te) vaak degene met dat ene foutje, dat zie je deze CL ook weer. Lastige is dat het moeilijk te vergelijken is, stel een robuuste verdediger op die of de back inspeelt of de bal Blind wegrost, die altijd achteruit loopt en de ruimtes te groot maakt dan verlies je misschien wel 3-0. Tegelijk maakt die speler dat ene foutje weer niet waardoor diegene niet de schuldige lijkt.

Overigens denk ik dat het inmiddels wel tijd wordt dat Schuurs wat meer kansen mag gaan krijgen die denk ik alles wat beter zou moeten doen dan Veltman, hoewel zijn seizoenstart ook niet ideaal was.

 

+1/-0

De kans van Ziyech kwam net onder hem.. dat was dus geen makkelijke kans. En het was ook wederom Ziyech die bij het meeste gevaar betrokken was. Dus om hem nou er uit te pikken is een beetje vreemd. Wat betreft de corners.. hoezo waren die allemaal slecht dan? Volgens mij valt dat mee. In de lucht won Valencia gewoon veel duels. Wat dacht je van de eindfase met allemaal hoge ballen? Hoeveel kwam daar nou werkelijk uit? Het centrum van Valencia won veel duels. Al kan die donkere jongen echt totaal niet voetballen.

Ajax had net niet dat beetje extra wat ze eerder dit seizoen wel hadden. Zeker in de eindfase. Je hebt ook minder snelheid en diepte zonder Neres en Promes. En Tadic speelde matig.

Wat betreft Veltman: het is echt geen toeval dat hem dit zo vaak overkomt op het hoogste niveau. Oranje, CL, EL.. we hebben het te vaak gezien. Hij is geen topspeler en dat tekent zich af. Hij is wel de beste optie naast Blind in de huidige selectie. Want van Alvarez word ik ook niet vrolijk. Die tackle gisteren waar hij geel voor kreeg.. hij was een half uur te laat. 15 miljoen voor die jongen? De zoveelste miskoop.

De fout van Veltman in de passing is cruciaal alleen viel het nog te herstellen. Maar toen liep hij mee met de aanvaller in plaats van te stappen voor buitenspel. Hij maakt dus 2 cruciale fouten op dat moment. Tja niet verwonderlijk.

Ga trouwens niet zeggen dat Veltman niet achteruit loopt want dat doet hij regelmatig. Zoals de goal die Twente laatst wist te maken.

Ajax werd 2x genaaid tegen Chelsea en gisteren had je de scheids ook niet mee. Dan is het heel zuur dat je ondanks het beste spel over het geheel toch niet doorgaat. Je zit net in een mindere fase op een belangrijk moment. Kan gebeuren. Vorig jaar had je ook op bepaalde momenten eruit kunnen vliegen. Zo klein zijn de verschillen soms.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 11 december 2019 om 07:36:

Ik snap niet zo heel veel van opstellingen en tactiek, maar volgens mij werkte Blind voor Schuurs en Martinez ook niet zo daverend.Welk voorbeeld memoreer je aan? En focus je wel beperkend op stabiel defensief hart, of reken je ze alle regie over het algehele aanvalsspel toe? Ik weet zeker dat als ze naar mijn opvolgbare adviezen hadden willen schaken, ze met dit Valencia de vloer hadden aangeveegd, want dat stond er wat dynamiet en dynamiek op en over de as.


open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 11 december 2019 om 07:36:

Over Veltman: die mag wat mij betreft samen met Siem vertrekken. Overblijfselen uit het tijdperk de Boer die gewoon niveau tekort komen.
Ben nog kapot. Ik zag gisteren met lede ogen aan, en voel me pathetisch om er ueberhaupt nog verder op te willen reageren, maar kennelijk kan ik het niet in mij als voorbeeld houden...

Siem = die tevens bijna nummer 14 :denk mocht dragen = het verschilde niet zo veel. Dhr. Jezus C. Poulsen op de bank, voorzitter klankbordgroep van onze hoofdtrainer. Een soort directe pleitbezorger van de Players United, Ten Hag zit gevangen, niet meer een vrije geest als Alfred Schreuder maar een bedwelmde gifwolk ter vertegenwoordiging als Players United op zijn dak.

Dest en Huntelaar waren al ingebracht. Dest met een schot dat niet eens het strafschopgebied in kwam. Ik schoot pardoes in de slappe lach toen ik zag dat ze allemaal netjes voor het positiespel breed uit stonden met Siem en Klaasjan in de punt van de levensbedreigende veteranenaanval: Lucky Ajax in levende lijve.. Ik zag Siem in schietpositie, een schot passeert hem binnen anderhalve meter en de flexibiliteit en reactiesnelheid dus actie-anticipatie is er simpelweg uit... Naast dat Veltman binnen de lijnen liep. En dan kreeg ik bij de invalbeurt van Siem het gevoel dat we weer een Magallan erbij in de ploeg kregen, hele team kan de onfitheid waarnemen en protesterend rapporteren, maar er is een soort koorknapenstilte alsof maar een dirigent is die ook alle geldzaken mag bepalen. Toevallig draagt die ook niet de aanvoerdersband, want sinds Tadicc die commanderende armband draagt met een forse vorstelijke meerjarencontract, is het een muisstille nederige koter verworden. God wat mis ik Tscheu la Ling, Sprekend met Tscheu: " nooit een dertigplusser een meerjarig contract geven, met datgene daar worden ze koketterend van " .

De avond ervoor bewees Ekkelenkamp 2 goals te leveren in schietpositie, lieten ze ook
nog de tweede helft zich uitputten, de Europa en Jupiter League is Ajax meer waard dan doorbekeren in de Champions League.
Nee hoor, nooit Traoree ondanks dat snelheid in de diepte ontbrak. Traoree, ik dacht dat ze hem bewust zestien minuten inbrachten vrijdagavond tegen Willem II en dat ze wisten dat hij dan in Jong Ajax niet belast mocht worden de avond vooraf, zodat hij topfit deze ' Do Or Die ' in kon, niets was minder waar. En het lullige is, dit was geen deja vu, dit was al gezien in mijn fata morgana die ik realiseerde sinds Ajax-Heracles over gisteravond, en opgeschreven en gemaild sinds vrijdag. Zelfs naar clubvoorzitter en (Playersunited) erelid en entourage, naar technische staf en ondernemingsdirectie.

En dan nog de deksel op hun wassenneus laten krijgen,
WAAROMHOESOWIEZO is het is AbrahamMariaNaam mogelijk?
Het zijn reinste oplichters met hun wervingsmethodes.


open/sluit de onderstaande quote:

WimAnderiesen schreef op 11 december 2019 om 03:04:

Tja, en nu zitten we met de gebakken peren. Veltman was vroeger een brokkenpiloot in een Ajax van veel lager niveau, kwam na zijn blessure goed terug als een solide back, maar zakt de laatste maanden weer door het ijs in het centrum. Niet gewisseld in de rust bij Chelsea, niet gewisseld na het overtuigende optreden van Schuurs in Lille. Ten Hag is een prima coach, maar een dramatische wisselaar. En hij krijgt nooit feedback/kritiek/tegengas op de bank: je ziet hem alleen praten tegen Poulsen en Reiziger. Die kunnen toch niet alle drie zo zwakzinnig zijn?Hebben we dat gisterenavond niet gezien? Kijk scherp naar welke principes uit de blauwdrukken Keizer Cruijff Neeskens met voeten worden getreden.. Alles qua actieplannen van Cruijff Keizer Neeskens is al uitgewist, zie je het nog niet? Ik ben nooit overschattend naar Ajax(wan)-Beleid, ik weet dat ze nooit internationaal gaan bovendrijven zolang Henrichs en zijn onsportieve maatjes erebanen en eretitels mogen verdelen en ereleden overlijden zonder dat ze een opvolgend erelid of koepel vertegenwoordigend erelid mogen toewijzen. Hun technisch platformorgaan dat Cruijff Keizer Neeskens tot oorsprong wilden laten komen, is nooit aangebouwd. Dan sterft voetbalonderscheiding uit, en dan heb je over een tijdje een net zo'n groot ratjetoe als in Rotterdam-Zuid. Ajax heeft geen ernst meer. Supporters snappen evenmin genoeg ervan. Willen niet belast worden, zijn snel op hun wenken bediend. Even een +10 miljoen euro transferbesteding en alles zal wel serieus voor hun worden voorzien.. Supporters zijn niet eens alleen naief maar ook reddeloos en machteloos en weerloos. Ze zien geen geboden oplossingen als tastbaar, ze afficheren zich met Henrichs en niet met Cruijff, ondanks allerlei contrasterende pamfletten. We hebben het bewezen gezien, vier maanden voor zijn overlijden. En nu zal elke koorknaap roepen, we gaan de Europa League pakken, er is niets mis mee, Europa zal nog steeds van ons blijven houden, " dont worrie bout any thingeah " . Sinds 2012 is alles wat ik voorspelde uitgekomen, maar no ways dat ik contractmensen bij Ajax meer mag bezoeken voor een hartelijke bak koffie en een constructief gesprek. Lucas Moura ik wist het ze allang te mededelen voor de wedstrijd, alles was klaar als klontjes. Ze zouden heel directiebudget aan mij mogen doneren, en een beetje 1 uur per week mij binnenlaten voor ballotages, en dan wordt Ajax kerngezonder dan ooit, en het voor-steun-geluid gaver dan ooit. Het gaat dan weer om het maken van schitterende treffers. Maar niet nou. Nou gaat het om eigenhachies en om slechtebeulen klootzakkenspel.

Wat ze ook maar binnenharken qua opbrengsten, Het gaat down the drain, Een zak geld scoort geen doelpunten.

open/sluit de onderstaande quote:

129 schreef op 11 december 2019 om 11:00:


Is het probleem bij Veltman, hij is altijd bij shit betrokken. Is geen pech, is onkunde. Gisteravond, Chelsea uit. Het is in zijn geval geen toeval meer.Amen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 11 december 2019, 14:23:30.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 11 december 2019 om 13:24:

De kans van Ziyech kwam net onder hem.. dat was dus geen makkelijke kans. En het was ook wederom Ziyech die bij het meeste gevaar betrokken was. Dus om hem nou er uit te pikken is een beetje vreemd. Wat betreft de corners.. hoezo waren die allemaal slecht dan? Volgens mij valt dat mee. In de lucht won Valencia gewoon veel duels. Wat dacht je van de eindfase met allemaal hoge ballen? Hoeveel kwam daar nou werkelijk uit? Het centrum van Valencia won veel duels. Al kan die donkere jongen echt totaal niet voetballen.Ik beweer ook niet dat het een makkelijke kans was (het was geen intikker), maar hij had er volgens mij veel meer mee moeten doen, of toch op zijn minst binnen de palen mikken. Daar heeft hij de kwaliteiten voor, ook al was die bal mss niet perfect aangespeeld. We hebben 10+ corners gehad en 0 gevaar eruit gesticht, dan mag daar ook best wel eens aandacht aan besteed worden.

Nu goed, het punt was niet om juist die situaties eruit te lichten. Het punt is dat er nog wel spelers fouten gemaakt hebben die ons het punt of punten gekost hebben. Daar mag ook wel aandacht voor zijn, ipv alle drek op Veltman te storten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 11 december 2019 om 14:14:

open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 11 december 2019 om 07:36:

Ik snap niet zo heel veel van opstellingen en tactiek, maar volgens mij werkte Blind voor Schuurs en Martinez ook niet zo daverend.Welk voorbeeld memoreer je aan? En focus je wel beperkend op stabiel defensief hart, of reken je ze alle regie over het algehele aanvalsspel toe? Ik weet zeker dat als ze naar mijn opvolgbare adviezen hadden willen schaken, ze met dit Valencia de vloer hadden aangeveegd, want dat stond er wat dynamiet en dynamiek op en over de as.


open/sluit de onderstaande quote:

robbertb schreef op 11 december 2019 om 07:36:

Over Veltman: die mag wat mij betreft samen met Siem vertrekken. Overblijfselen uit het tijdperk de Boer die gewoon niveau tekort komen.
Ben nog kapot. Ik zag gisteren met lede ogen aan, en voel me pathetisch om er ueberhaupt nog verder op te willen reageren, maar kennelijk kan ik het niet in mij als voorbeeld houden...

Siem = die tevens bijna nummer 14 :denk mocht dragen = het verschilde niet zo veel. Dhr. Jezus C. Poulsen op de bank, voorzitter klankbordgroep van onze hoofdtrainer. Een soort directe pleitbezorger van de Players United, Ten Hag zit gevangen, niet meer een vrije geest als Alfred Schreuder maar een bedwelmde gifwolk ter vertegenwoordiging als Players United op zijn dak.

Dest en Huntelaar waren al ingebracht. Dest met een schot dat niet eens het strafschopgebied in kwam. Ik schoot pardoes in de slappe lach toen ik zag dat ze allemaal netjes voor het positiespel breed uit stonden met Siem en Klaasjan in de punt van de levensbedreigende veteranenaanval: Lucky Ajax in levende lijve.. Ik zag Siem in schietpositie, een schot passeert hem binnen anderhalve meter en de flexibiliteit en reactiesnelheid dus actie-anticipatie is er simpelweg uit... Naast dat Veltman binnen de lijnen liep. En dan kreeg ik bij de invalbeurt van Siem het gevoel dat we weer een Magallan erbij in de ploeg kregen, hele team kan de onfitheid waarnemen en protesterend rapporteren, maar er is een soort koorknapenstilte alsof maar een dirigent is die ook alle geldzaken mag bepalen. Toevallig draagt die ook niet de aanvoerdersband, want sinds Tadicc die commanderende armband draagt met een forse vorstelijke meerjarencontract, is het een muisstille nederige koter verworden. God wat mis ik Tscheu la Ling, Sprekend met Tscheu: " nooit een dertigplusser een meerjarig contract geven, met datgene daar worden ze koketterend van " .

De avond ervoor bewees Ekkelenkamp 2 goals te leveren in schietpositie, lieten ze ook
nog de tweede helft zich uitputten, de Europa en Jupiter League is Ajax meer waard dan doorbekeren in de Champions League.
Nee hoor, nooit Traoree ondanks dat snelheid in de diepte ontbrak. Traoree, ik dacht dat ze hem bewust zestien minuten inbrachten vrijdagavond tegen Willem II en dat ze wisten dat hij dan in Jong Ajax niet belast mocht worden de avond vooraf, zodat hij topfit deze ' Do Or Die ' in kon, niets was minder waar. En het lullige is, dit was geen deja vu, dit was al gezien in mijn fata morgana die ik realiseerde sinds Ajax-Heracles over gisteravond, en opgeschreven en gemaild sinds vrijdag. Zelfs naar clubvoorzitter en (Playersunited) erelid en entourage, naar technische staf en ondernemingsdirectie.

En dan nog de deksel op hun wassenneus laten krijgen,
WAAROMHOESOWIEZO is het is AbrahamMariaNaam mogelijk?
Het zijn reinste oplichters met hun wervingsmethodes.


open/sluit de onderstaande quote:

WimAnderiesen schreef op 11 december 2019 om 03:04:

Tja, en nu zitten we met de gebakken peren. Veltman was vroeger een brokkenpiloot in een Ajax van veel lager niveau, kwam na zijn blessure goed terug als een solide back, maar zakt de laatste maanden weer door het ijs in het centrum. Niet gewisseld in de rust bij Chelsea, niet gewisseld na het overtuigende optreden van Schuurs in Lille. Ten Hag is een prima coach, maar een dramatische wisselaar. En hij krijgt nooit feedback/kritiek/tegengas op de bank: je ziet hem alleen praten tegen Poulsen en Reiziger. Die kunnen toch niet alle drie zo zwakzinnig zijn?Hebben we dat gisterenavond niet gezien? Kijk scherp naar welke principes uit de blauwdrukken Keizer Cruijff Neeskens met voeten worden getreden.. Alles qua actieplannen van Cruijff Keizer Neeskens is al uitgewist, zie je het nog niet? Ik ben nooit overschattend naar Ajax(wan)-Beleid, ik weet dat ze nooit internationaal gaan bovendrijven zolang Henrichs en zijn onsportieve maatjes erebanen en eretitels mogen verdelen en ereleden overlijden zonder dat ze een opvolgend erelid of koepel vertegenwoordigend erelid mogen toewijzen. Hun technisch platformorgaan dat Cruijff Keizer Neeskens tot oorsprong wilden laten komen, is nooit aangebouwd. Dan sterft voetbalonderscheiding uit, en dan heb je over een tijdje een net zo'n groot ratjetoe als in Rotterdam-Zuid. Ajax heeft geen ernst meer. Supporters snappen evenmin genoeg ervan. Willen niet belast worden, zijn snel op hun wenken bediend. Even een +10 miljoen euro transferbesteding en alles zal wel serieus voor hun worden voorzien.. Supporters zijn niet eens alleen naief maar ook reddeloos en machteloos en weerloos. Ze zien geen geboden oplossingen als tastbaar, ze afficheren zich met Henrichs en niet met Cruijff, ondanks allerlei contrasterende pamfletten. We hebben het bewezen gezien, vier maanden voor zijn overlijden. En nu zal elke koorknaap roepen, we gaan de Europa League pakken, er is niets mis mee, Europa zal nog steeds van ons blijven houden, " dont worrie bout any thingeah " . Sinds 2012 is alles wat ik voorspelde uitgekomen, maar no ways dat ik contractmensen bij Ajax meer mag bezoeken voor een hartelijke bak koffie en een constructief gesprek. Lucas Moura ik wist het ze allang te mededelen voor de wedstrijd, alles was klaar als klontjes. Ze zouden heel directiebudget aan mij mogen doneren, en een beetje 1 uur per week mij binnenlaten voor ballotages, en dan wordt Ajax kerngezonder dan ooit, en het voor-steun-geluid gaver dan ooit. Het gaat dan weer om het maken van schitterende treffers. Maar niet nou. Nou gaat het om eigenhachies en om slechtebeulen klootzakkenspel.

Wat ze ook maar binnenharken qua opbrengsten, Het gaat down the drain, Een zak geld scoort geen doelpunten.

open/sluit de onderstaande quote:

129 schreef op 11 december 2019 om 11:00:


Is het probleem bij Veltman, hij is altijd bij shit betrokken. Is geen pech, is onkunde. Gisteravond, Chelsea uit. Het is in zijn geval geen toeval meer.Amen.Leuk verhaal om te lezen. Goede post. Ga zo door.

 

+3/-0

Met een zak geld kun je wel spelers kopen die doelpunten maken. Die zak is er, nu de spelers nog.

 

+1/-1

Neem mij even nu niet in de maling renemar, alsjeblieft..

 

+1/-0

Het is tijd voor Schuurs.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 11 december 2019 om 16:12:

Neem mij even nu niet in de maling renemar, alsjeblieft..Verklaar s.v.p.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Heyman schreef op 11 december 2019 om 16:36:

Het is tijd voor Schuurs.Pure armoede. Alleen omdat Veltman niet goed genoeg is maar een speler brengen die ook niet goed genoeg is. Schuurs is geen AJAX materiaal.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 11 december 2019 om 18:08:

open/sluit de onderstaande quote:

Heyman schreef op 11 december 2019 om 16:36:

Het is tijd voor Schuurs.Pure armoede. Alleen omdat Veltman niet goed genoeg is maar een speler brengen die ook niet goed genoeg is. Schuurs is geen AJAX materiaal.


Mee eens, over het algemeen heeft Ajax 11 basisspelers en wat er achter zit is niet goed genoeg. Ten Hag laat de talenten ook niet toe. Het wordt een moeilijk verhaal.

 

+1/-0

Schuurs hoort nu volop kansen te krijgen in de basis na weer fouten van Veltman. Ik denk voor veel fans is het gewoon klaar met Veltman de voetballer.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 11 december 2019 om 20:22:

Schuurs hoort nu volop kansen te krijgen in de basis na weer fouten van Veltman. Ik denk voor veel fans is het gewoon klaar met Veltman de voetballer.Ik (en ben niet de enige) ben al jaren klaar met de voetballer Veltman.

 

+4/-1

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 11 december 2019 om 15:28:

Met een zak geld kun je wel spelers kopen die doelpunten maken. Die zak is er, nu de spelers nog."Spelers die doelpunten maken" zijn ook bij de topclubs in beeld.

Ik ga er van uit dat ik verder niets hoef toe te voegen of uit te leggen ... ;)

 

+1/-0

Vergelijk eens Sanchez met Veltman. Of De Ligt met Veltman. Of Pasanen met Veltman. Of Bergdolmo met Veltman. Of Heitinga met Veltman. Veltman is echt 1 van de slechte RCV die we ooit gehad hebben, rijtje Mike van der Hoorn.
Als RB kan het soms en zelfs dan maakt hij soms fouten.

Veltman RCV kan gewoon niet.
Te klein. Teveel fouten. Te veel domme kaarten en penalty's tegen, en het maakt niet of hij al 10 jaar in het eerste speelt of het zijn eerste jaar is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonVito schreef op 11 december 2019 om 23:04:

Vergelijk eens Sanchez met Veltman. Of De Ligt met Veltman. Of Pasanen met Veltman. Of Bergdolmo met Veltman. Of Heitinga met Veltman. Veltman is echt 1 van de slechte RCV die we ooit gehad hebben, rijtje Mike van der Hoorn.

(...)Vergelijken is 'gevaarlijk' B) .
Dat is mijn 'valkuil'.

Als je Cruijff, van Basten, Bergkamp bijvoorbeeld hebt zien voetballen, is het lastig om objectief te blijven en je niet te ergeren aan het gepruts van ... (die lijst zal ik je besparen) ;)

Het is beter te bepalen en te beoordelen aan welke kwaliteiten en eigenschappen een speler moet voldoen.

Maar ja, ... bij Veltman kom je, hoe je het ook bekijkt, altijd bij dezelfde conclusie uit ... :\(

 

+1/-0

En dan te bedenken dat de mensen die dagelijks met de spelers op het veld staan, de spelers dagelijks beoordelen en verantwoordelijk zijn Veltman beter vinden dan de aankopen Schuurs en Alvarez als RCV. Dat bevestigd, en ik zeg het hier ook weer :B , het falen van Overmars.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

renemar schreef op 12 december 2019 om 08:25:

En dan te bedenken dat de mensen die dagelijks met de spelers op het veld staan, de spelers dagelijks beoordelen en verantwoordelijk zijn Veltman beter vinden dan de aankopen Schuurs en Alvarez als RCV. Dat bevestigd, en ik zeg het hier ook weer :B , het falen van Overmars.Voor de wedstrijd Ajax - PAOK was ik in de gelegenheid om Marc kort te spreken. Ik maakte een opmerking: "Mmm Veltman weer in de basis als centrale verdediger...."
Hij zei niks maar als blikken konden doden....

Dat is ook niet uit te leggen. Niks ten nadele van Joël, prima gozer verder en heus beter dan de meesten hier denken. Hij hoort misschien wel bij de beste vijf centrale verdedigers van Nederland. Maar dat wil niet zeggen dat hij goed genoeg is voor het niveau wat Ajax wil nastreven.
En dat is ook al vaker bewezen en geanalyseerd.
Als je dan zoveel geld binnenharkt, beschikt over een prima opleiding .....dan valt het niet te verdedigen dat Joël gewoon weer basisspeler is als centrale verdediger. Dan wil je niet 'aanhaken bij de Europese top'. Nee, dat is dan onmogelijk en je reinste onzin.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 19 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Ajax Forum » Historie » Joël Veltman