Transparent
Inloggen
Sluiten

Coco wel aangeboden, maar geweigerd wegens blessuregevoeligheid

31 juli 2005 19:36 - At5

Verslaggever: P.

De kortstondige hoop van supporters op een ervaren verdediger zoals Coco die is kan weer geblust worden. Ajax zegt namelijk geen interesse te hebben voor de linkback omdat hij te blessuregevoelig zou zijn. Coco zou wel zijn aangeboden bij Ajax.

Danny Blind heeft eerder al gezegd dat vanwege het ontbreken van Maxwell een extra linksback in zijn selectie mist. Dagelijks worden er twee tot drie verdedigers aangeboden, maar Blind wil ook echt een versterking hebben, iemand die meteen inzetbaar is en blijft. Kennelijk is Coco dat dus niet en wordt er afgewacht tot de scouts w?l een geschikte linksback hebben gevonden.

[update] Blind bevestigde later voor de camera's van SBS6 dit verhaal. Hij liet weten dat Coco wel is aangeboden, maar dat Ajax er niets mee zal doen. Hij zal ook zeker niet meer in beeld komen. De afgelopen weken zouden bij Ajax meer linksbacks zijn aangeboden nu de ploeg op zoek is naar versterking voor die positie.

Meer op At5




Tags

coco blind blessuregevoeligheid blessuregevoelig danny geblust kortstondige linkback maxwell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter henderson kiki lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper