Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff had Rijkaard gewild ipv Van Gaal als TD

25 oktober 2004 07:33 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In zijn wekelijkse column in De Telegraaf geeft Cruijff aan dat de zorgen van Ajax heel groot zijn, groter dan bijvoorbeeld Barcelona een jaar geleden. "Omdat Ajax in 2001 al in een diep dal zat, maar daar anderhalf jaar geleden uitgekropen is. Alleen kwam er daarna weer een val. Terwijl je voor dat moment al je oplossingen in huis had. Nu is alles weg." Cruijff doelt op Rijkaard die de rol van Technisch Directeur wel op zich had willen nemen voordat hij voor Barcelona koos. Daarnaast zijn Van Basten en Van het Schip inmiddels ook vertrokken die opvolgers van Koeman hadden kunnen worden in de ogen van de voormalig vedette.

Meer op De Telegraaf




Tags

rijkaard barcelona gaal basten column dal koeman telegraaf uitgekropen val vedette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos