Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: "Pienaar voetballend beter dan Van der Vaart"

24 april 2004 09:53

Verslaggever: P.

Ronald Koeman is al volop bezig met het komend seizoen zo blijkt uit een tweetal artikelen in Algemeen Dagblad Sportwereld. De Ajax coach ziet het als een reele mogelijkheid dat Ajax de komende drie jar achtereen kampioen wordt. Een internationale prijs acht hij met deze selectie echter ook volgend jaar niet mogelijk. "Als je de selectie voor het grootste deel intact kunt houden, dan is dat heel goed mogelijk. We hebben nog steeds veel jonge spelers die alleen maar beter kunnen worden. Ik ga volgend seizoen ook uit van minder blessures bij de spelers die dit seizoen nieuw zijn." aldus Koeman in het Algemeen Dagblad.

Hij raadt Van der Vaart nog maar eens aan om nog een seizoen in Amsterdam te blijven. Mocht de aanvoerder vertrekken dan levert Ajax er voetballend volgens Koeman weinig op in. "Als nummer 10 die tussen de linies in beweegt is Steven Pienaar beter dan Van der Vaart. Mocht Rafael vertrekken en je zoekt zo'n type-opvolger, dan hebben we die al in huis. Maar Van der Vaart zal over een reeks van wedstrijden altijd meer doelpunten maken dan Pienaar, dus zullen anderen op dat onderdeel voor compensatie moeten zorgen. Aan de ene kant verlies je zonder een Van der Vaart in vorm. Aan de andere kant is Pienaar een speler die voor het team beter is." aldus Koeman in het Algemeen Dagblad.

Meer op




Tags

koeman vaart pienaar beweegt jar raadt rafael sportwereld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam