Transparent
Inloggen
Sluiten

Sunday Mirror: "Van Gaal in Londen; besprekingen over samenwerking met Ajax"

18 april 2004 10:55

Verslaggever: RvN

Het tabloid Sunday Mirror komt vandaag weer met een van haar sensationele verhalen. Gisteren was Louis van Gaal aanwezig bij Chelsea, zoals foto's bevestigen. Volgens de krant kloppen de geruchten dat Van Gaal in de markt zou zijn voor de positie als hoofdcoach volgend seizoen niet. Van Gaal zou vrijdagmiddag in Londen zijn aangekomen en direct naar het clubhotel zijn vertrokken voor gesprekken met Peter Kenyon. Onderwerp van gesprek zou een vorm van samenwerking zijn of zoals de boulevardblad het noemt, een "astonishing feeder-club deal".Eerder gaf PSV al aan goede contacten te hebben en samen te werken met Chelsea, waarbij het eerste exponent de komst van de Braziliaanse verdediger Alex naar Eindhoven was.

Meer op
Tags

gaal londen sunday chelsea aangekomen astonishing boulevardblad clubhotel exponent feeder foto kenyon tabloid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.291 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey eergisteren elsimao eredivisie ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht