Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Tevreden over mijn spel en ook dat van Ajax'

3 december 2023 20:35

In gesprek met ESPN was Steven Berghuis erg tevreden over zijn spel tegen NEC. "Maar ook over het spel van Ajax, zeker in de eerste helft. We hadden de controle en gaven weinig kansen weg. We vielen geduldig aan en speelden genoeg kansen bij elkaar. Dat voelde wel goed", aldus Berghuis.

Berghuis kreeg de opmerking dat hij een van de routiniers van het team is. "We hebben er inderdaad niet veel. Wat dat betreft is het niet handig ingericht", zo gaf hij aan. "Ik connect met iedereen en vind het leuk om jonge spelers te helpen, maar wat dat betreft missen we gewoon ervaring en leiderschap. Met dat soort kwaliteiten kun je zo'n wedstrijd in Marseille ook over de streep trekken."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis connect espn marseille routiniers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos