Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in oefenduel slechts gelijk tegen Den Bosch

8 juli 2023 14:59
Foto: Pro Shots

Ajax in oefenduel slechts gelijk tegen Den Bosch; image source: Pro Shots

Ajax is het nieuwe seizoen met een valse start begonnen. Een oefenduel tegen FC Den Bosch eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zeker in de eerste helft was de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie duidelijk de betere ploeg. Uiteindelijk zorgden doelpunten van Gabriel Misehouy en David Kalokoh dat Ajax niet verloor.

Opstelling eerste helft: Pasveer, Gooijer, Salah-Eddine, Hato, Wijndal, Vos, Van den Boomen, Klaassen, Berghuis, De Waal, Godts

Opstelling tweede helft: De Graaff, Jermoumi, Aertssen, Warmerdam, Agougil, Chahid, Misehouy, Brandes, Kalokoh, Banel, Martha
Tags

kalokoh misehouy aertssen agougil banel berghuis boomen brandes chahid gabriel godts gooijer graaff hato jermoumi martha pasveer salah vos waal wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ach hoeveel waarde moet je hier aan hechten?
+4/-2

 
1 jaar geleden
Voetballend (vrijwel) niets.

Qua mentaliteit m.i. des te meer. Klaassen, Wijndal en Berghuis trekken hier de lijn van vorig seizoen gewoon door. Zouden als ervaren spelers het goede voorbeeld moeten geven aan de jonge selectie, maar het tegendeel is waar. Spelen nog steeds met totale desinteresse. Willen gewoon niet meer het maximale geven.

Bij de jeugdspelers zag je wel de wil om er wat van te maken, om zich te laten zien. Die drie vangen miljoenen per jaar en vinden het wel prima zo.

Straks krijg je o.a. Brobbey en Rensch er nog eens bij die ook geen zin hebben om moe te worden. Zsm afscheid nemen van spelers die niet mee willen in de vereiste fitheid en inspanningen, alleen spelers behouden die wel het maximale uit zichzelf willen halen. Zorgt anders alleen maar voor onrust binnen de spelersgroep en met de technische staf.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Berghuis en Wijndal per direct verkopen inderdaad. Klaassen is een goede 12e man, als hij zich daar in kan schikken.
+6/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Daarvoor is hij veel te duur. Iets van 3 miljoen salaris voor een reserve is voor een Nederlandse club veel te veel.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Berghuis en Wijndal verkopen, maar Klaassen behouden... Verkoop ze dan alledrie.
+3/-1

1 jaar geleden
Speelde Salah-Eddine centraal achterin?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Yep. Centraal rechts(4) En Hato als linker cv. Wijndal linksback, Gooijer op RB
+1/-0

 
1 jaar geleden
Opvallend. Ik wist niet dat Salah-Eddine dat ook al kon. Gooijer kan overal achterin spelen, toch? Deed Salah-Eddine het een beetje goed op die plek?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beide speelde onwennig en onopvallend maar geld voor het hele team. Zeker eerste uur waar de paar internationals die wel aanwezig waren er ook weinig van bakte, Klaassen en Berghuis. Salah-Eddine zat er bij het eerste doelpunt ongelukkig naast. Schampte de bal nog in de zestien en belandde in de voeten van de tegenstander die 0 -1 scoorde. Maar goed, Met zo'n eerste oefenpot en een aangepaste opstelling van veel nieuwe gezichten omdat de selectie in deze fase extra groot is valt er verder nog weinig over te zeggen. Meegenomen dat Ajax een zware trainingsweek achter de rug heeft. Dat viel wel op. Daarentegen leek Den Bosch een stuk fitter en scherper. De gasten speelde gemotiveerd maar das logisch. Ze mochten spelen tegen Ajax!
+4/-0

1 jaar geleden
Tegen de nr 19 van de KKD. En bij vlagen waren ze beter. Normaal gesproken win je hier je hier met minimaal 5 doelpunten verschil. Dat je niet een kan winnen, zegt helaas toch wel erg veel. Ben bang dat we hier toch waarde aan moeten hechten.
+3/-0

1 jaar geleden
Ach dit zegt nog helemaal niets joh.
+4/-0

1 jaar geleden
Noa Lang naar PSV haha wachten op ellende is dat. Bij Ajax, Brugge en jong Oranje problemen en gezeik.
Succes met de Jong, Simons, Lang en Veerman. Dit gaat die Bosz nooit in goede banen leiden. Wachten op stront in de tent.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Ik wil liever kampioen worden omdat we de sterkste zijn. Niet omdat we de minst slechte zijn
+6/-1

 
1 jaar geleden
Na zo n jaar als dit maakt het mij niks uit hoe we kampioen worden.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Blegh. We zijn geen Feyenoord. Na zo’n jaar wil ik wel weer eens goed voetbal zien. Ik vind het best okay om tweede te worden, als we een jaar krijgen zoals we met Bosz hadden.
+3/-3

reactie verwijderd


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore