Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubleiding Ajax geen moment van plan geweest om Alfred Schreuder te ontslaan'

17 november 2022 09:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Clubleiding Ajax geen moment van plan geweest om Alfred Schreuder te ontslaan"; image source: Pro Shots

Ook Voetbal International meldt dat de clubleiding van Ajax niet van plan is om Alfred Schreuder te ontslaan. Intern is dat geen moment ter sprake geweest. De clubleiding erkent dat er veel dingen beter moeten, maar ze weigeren om met een beschuldigende vinger richting Schreuder te wijzen.

Meer op VI.nl
Tags

schreuder alfred beschuldigende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Mits het journalistiek klopt dit verhaal, zal de tijd het uitwijzen of dit de juiste beslissing is. Zelf heb ik er een hard hoofd in en had ik allang ingegrepen, maar ja ik zit dan ook niet op het pluche -:).
+3/-0

3 weken geleden
Wie is de clubleiding en vallen die nog serieus te nemen om dit te beoordelen?
+2/-0

3 weken geleden
Schreuder out....maar ook bij de clubleiding moet het nodige gebeuren. Ik blijf maar lezen dat Blind de touwtjes in handen gaat krijgen op technisch gebied. Ik houd mijn hart vast!!
+4/-1

3 weken geleden
Dat is een moedige, maar domme zet van het bestuur. Hiermee verbinden ze hun eigen lot aan het lot van Schreuder. Het is namelijk duidelijk wanbeleid als ze eind seizoen geen landstitel halen. Ze gaan all-in komende winter met het aantrekken van extra spelers. Ik doe alvast een gokje wat Schreuder zijn excuus zal zijn: “ja, deze groep is niet zo lang bijelkaar en moet nog ingespeeld raken”. “Het verlies van Alvarez konden wij niet zo snel opvangen”.
+2/-0

3 weken geleden
Hoe lang gaat deze shit nog door? Schreuder rot op!
+3/-1

3 weken geleden
Nee, zoveel is nu wel duidelijk, dat het bestuur op dezelfde golflengte zit als die kl%tetrainer die we nu hebben!

En in de winterstop zeker weer 100 miljoen er doorheen jagen? NEEEE!

Schreuder OUT!!! Je maakt mij niet wijs dat er nu niemand meer kan voetballen bij Ajax. Het is overduidelijk dat die kneus met z'n wazige opstellingen en wissels verantwoordelijk is voor deze malaise. En de berg boter op het hoofd van de bestuursleden wordt steeds hoger. Wat een amateurisme!
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Logisch toch? Schreuder ontslaan binnen een half jaar is toegeven dat je zelf gigantisch gefaald hebt. Natuurlijk gaan ze dat niet doen, want dan moeten ze zelf ook opstappen. De ene hand wast de andere.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.499 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey blind delcampo elsimao frankrijk frommelt gaal hot jeroene kiki klaaschat kluivert kudus lidus liverpool mbappe messi nederland oplevert oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech