Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Kritiek op mijn spel deed me niets'

26 oktober 2022 12:57 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic: "Kritiek op mijn spel deed me niets"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad heeft Dusan Tadic gereageerd op de kritiek die er afgelopen maand was over zijn spel. Volgens de aanvoerder deden de reacties hem helemaal niets. "Als mensen met argumenten praten, prima. Maar als ze praten om er een show van te maken, zelfs als ik niet speel, trek ik het slecht", aldus Tadic.

De Serviër gaat verder: "Als ervaren captain richt de kritiek zich vaak eerst op mij, maar je moet daarin dingen meewegen. Bijvoorbeeld dat ik van spits, naar schaduwspits, naar rechts ging. Op links, waar ik de afgelopen vier jaar vooral speelde en vaak goed ook, speelde ik niet. Daar sta ik nu weer en het gaat ook weer beter."

Tegenwoordig lijkt iedereen een mening over Tadic te moeten hebben en wordt hij gezien als the guy you love to hate. "Ik beschouw dat als groot compliment. Ajax is de beste en grootste club van Nederland en behoort tot de tien mooiste clubs van Europa", zo geeft hij aan. "Dan willen mensen natuurlijk niet zien dat je prijzen wint. Dat zit in de natuur van de mens.

Volgens Tadic is iedereen die neutraal is tegen Ajax en willen ze Ajax zien vallen. "Dit moeten we als onze kracht zien", zegt hij daarover. "Iedere speler speelt tegen ons de wedstrijd van zijn leven. Ze willen mij en Ajax allemaal verslaan, omdat wij ze frustreren met titels. Dat is normaal en wij moeten ze blijven frustreren. Die uitdaging wordt steeds groter."
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic frustreren beschouw guy hate love meewegen natuur nederland neutraal schaduwspits show

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi gesproken Tadic , je bent zowieso een baas. Maar als het wat minder gaat mag je ook plaats op de bank nemen. Maar dat zul je wel begrijpen
+1/-2

2 maanden geleden
De speler die al jarenlang de meest rendabele speler van de eredivisie is met zijn goals en assists had natuurlijk nooit van zijn plaats gehaald mogen worden. Oliedomme beslissing van Schreuder en het mindere spel van Tadic komt dan ook op het conto van Schreuder.
Zijn hele leven staat Tadic al supereffectief op links en dan komt onze nieuwe trainer en die denkt dat dit anders moet. Nee dus.
+7/-0

 
2 maanden geleden
ja precies ook hou ik er van om een bal met je goeie voorzet te geven aan je spits een rechts voet op recchts en zoals je zegt een links voet op links. Die onzin om naar binnen te draaien en de bal op doel te schieten als dat de bedoeling is dan kun je net zo goed je spits op de bank zetten want dan heeft hij niets te doen
+4/-0

2 maanden geleden
Tadic = Held!
Kunnen heel wat zelfbenoemde analisten een voorbeeld aan nemen. Hij zegt gewoon hoe het is, meer niet.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.492 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afronding ake amateur argentinie aussies bag bergwijn blind buigen dekt depay dodelijk donpedro elsimao gerost gorter jong maan mbappe messi nederland noppert oefenpotje oranje penalties schreuder simons stuy volendam wakker