Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'In de tweede helft hebben we prima gespeeld'

23 oktober 2022 00:47

In gesprek met ESPN was Alfred Schreuder zeer tevreden over de tweede helft. "Toen hebben we prima gespeeld", aldus Schreuder. "Over de eerste helft waren we niet tevreden. We hebben toen ook kansen gecreëerd, maar ook veel kansen tegen gekregen. Toen stond het niet goed een paar keer en dat hebben we in de rust aangepast."

Gevraagd werd waarom Daley Blind in de rust al werd gewisseld. "Het was geen moeilijke beslissing. Hij had al een gele kaart", zo gaf hij aan. "Ik wilde met Bassey centraal en met Owen als linksback gaan spelen. Daarom heb ik dit gedaan."

Schreuder was met name zeer te spreken over Steven Berghuis. "Hij was de beste man op het veld, in alles", zei hij daarover. "In het voorop gaan, in het spel verplaatsen. Ook natuurlijk in de goals maken, maar hij geeft zelf ook nog een kans weg aan Conceição. Hij was vandaag echt geweldig aanwezig."
Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred bassey berghuis blind conceicao espn owen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey blind daarnaar delcampo dumfries elsimao frommelaar frommelt gaal gakpo hot jeroene jong kudus kwetsende lidus liverpool optreedt opzoek quoten schreuder simons sterkhouder suarez teamplayer verharding ziyech