Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Die vrije trap was zo ingestudeerd'

10 september 2022 22:05

In gesprek met ESPN was Kenneth Taylor het niet eens met de opmerking dat alles fluitend voor hem verlopen was. "Er is veel aan vooraf gegaan. Het is allemaal makkelijk gezegd, maar dat is niet zo", aldus Taylor. "We hebben nu een goede wedstrijd gespeeld. Als je dan snel scoort, maak je het jezelf ook wel makkelijk."

Zelf kwam de middenvelder ook tot scoren. "Dat was uit een vrije trap. Volgens mij werd hij nu weer aangeraakt, maar deze tellen we mee", zo gaf hij aan. "Deze was zo ingestudeerd, maar normaal zou Steven hier staan. Nu stond ik er. Hij werd nu wel aangeraakt, anders had Noppert hem denk ik gepakt."

Taylor vond niet dat het na de 2-0 al gedaan was. "Na 30 minuten spelen werden wij wat slordiger en counterden zij een paar keer", zei hij daarover. "Toen wij na rust meteen scoorden, was het wel gedaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

taylor ingestudeerd aangeraakt counterden espn fluitend noppert slordiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene jong kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal