Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Mohammed Kudus en Edson Álvarez hebben zich heel professioneel opgesteld'

2 september 2022 17:25 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Alfred Schreuder: "Mohammed Kudus en Edson Álvarez hebben zich heel professioneel opgesteld"; image source: Pro Shots

Tegenover de officiële website van Ajax heeft Alfred Schreuder teruggeblikt op afgelopen transferperiode. Ook het feit dat Mohammed Kudus en Edson Álvarez afgelopen week ontbraken op de training komt ter sprake. "Met Kudus is in goed overleg gegaan, alleen bij de tweede keer was ik het er niet mee eens", aldus Schreuder. "Bij Alvarez speelden er dingen op de laatste dag van de transferperiode, dan is het logisch dat er iets gebeurt bij zo’n jongen. We hebben toen afgesproken dat hij niet mee zou trainen. Ik wist ervan en dat is in goed overleg gebeurd."

Beide Ajacieden hebben de training inmiddels weer hervat. "Álvarez wil heel graag voor Ajax spelen en dat heb ik op het veld gezien. Ze hebben zich allebei heel professioneel opgesteld", zo geeft de trainer aan.

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

alvarez kudus schreuder alfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi stukje damage control. En ach, zo lang ze er maar iets van leren, dan is het goed.
+4/-1

2 maanden geleden
Toch te voorbarig geweest ik, als dit klopt.
Wijze les, de media is echt discutabel.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Ach,de mensen reageren vaak vanuit emotie. Dan spuien ze hun gal. En vaak ligt het achteraf wat genuanceerder.
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Vaag gedoe. Hij is het er niet mee eens dat Kudus de tweede keer niet kwam trainen, maar zegt vervolgens wel dat ze zich heel professioneel hebben opgesteld? :denk

Het zal vooral zijn om gefluit vanaf de tribunes te willen voorkomen. Het is echt dikke onzin dat iemand niet kan/wil trainen omdat hij misschien een transfer kan maken. Helemaal omdat de communicatie was dat Ajax niet mee wilde werken aan een transfer. Dan hadden ze sowieso niet kunnen vertrekken, dus was er ook geen enkele aanleiding om thuis op de bank te blijven zitten.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Niet alles is zwart wit... (reactie op de eerste alinea met name)
+1/-0

2 maanden geleden
Ach ja , de trainer moet nog met deze lui werken..dusss..
+1/-0

2 maanden geleden
Heldere uitleg en het kan ook best zijn dat in overleg tussen staff en speler is besloten dat betreffende speler(s) een training overslaat. Zegt Schreuder iets over Kudus door alleen te benoemen dat Alvarez heel graag voor Ajax wil spelen en Schreuder dat op het veld heeft gezien? Met andere woorden, heeft Schreuder dat bij Kudus niet gezien? Ik denk dat Kudus meer minuten moet en zal gaan maken nu Antony is vertrokken. Een positie in de aanval is misschien ook beter voor Kudus. Hij is heel snel en dreigend, maar lijdt ook regelmatig balverlies. Dat kan je beter in de voorste linie hebben dan op het middenveld.
+1/-0

2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...)Ze hebben zich allebei heel professioneel opgesteld", zo geeft de trainer aan.Eens kijken of ze zich de rest van het seizoen ook professioneel opstellen en zorgen dat Ajax kampioen wordt.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Het probleem is met name dat ze daar in 1 jaar verdienen wat de topverdiener bij Ajax krijgt in 10 jaar. Ja, dan wordt je wel even teleurgesteld als je club je dat niet gunt. Wat dat betreft is voetbal te veel naar de klote geholpen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Voordat Kudus Ajax kan helpen kampioen te worden zal hij eerst eens een echte kans moeten krijgen.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik denk dat dit ook allemaal een beetje gehypt is in de media zoals gewoonlijk.
+4/-0

 
5 weken geleden
Dat is ook mijn idee.

Ajax is uiteraard de grootste club van het land. En met die status komt dan zoals altijd de leuke bijkomstigheid dat de club onder een vergrootglas ligt.

Er hoeft maar een beetje water op veld te liggen omdat het dak niet dicht kan en er wordt geschreven dat de technische dienst en de grasmeester ontevreden zijn over hun functie en salaris.

Zoiets.

Mijn stelling / oplossing:

Het waait wel weer over mits Ajax voorlopig gewoon even op het veld goed presteert en dus laat zien dat het allemaal een storm in een glas water is.

Want dan gaat het gewoon weer waar het over moet gaan, dat is het voetbal en niet over randzaken.

Dus maar goed ook dat er heel wat (belangrijke) wedstrijden aan zitten te komen.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.531 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer eist gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal