Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC Ajax blokkeert transfer Lucas Ocampos'

31 augustus 2022 09:12 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC Ajax blokkeert transfer Lucas Ocampos"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat het hoogst onzeker is dat Lucas Ocampos de overstap naar Ajax maakt. De Raad van Commissarissen van de club vindt 20 miljoen euro, een meerjarig contract en een riant salaris onverantwoord voor een speler van 28 jaar. Ocampos zou in afwachting van het overleg binnen Ajax zelfs al zijn teruggekeerd naar Sevilla.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

ocampos lucas blokkeert rvc onverantwoord riant sevilla telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ergens snap ik het wel. 28 jaar is te oud qua restwaarde. De selectie lijkt mij breed genoeg op een keeper na.
Straks hebben we 3 reservebanken nodig.
+4/-3

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Het gaat om de kwaliteit. Rechts voorin hebben we geen topspeler.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Berghuis, Kudus, Concenciao moet echt wel voldoende zijn.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Vind ik niet. Berghuis valt tegen; CL gaat met hem niet lukken. Kudus is een middenvelder. De Portugees is nog een jeugdspeler. Dit gaat het niet worden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
3x het niet maakt niet 1 hele goede. De hattrick van Bergwijn heeft hij mede te danken aan een fantastische wedstrijd van Antony. Je kunt niet beide kanten voorzien van rugdekking. Met een het niet speler op rechts zal bergwijn ook minder ruimte krijgen.

Maar los hier van is het wel heel amateuristisch om al bijna een contract voor die jongen klaar te hebben liggen en dan terug worden gefloten...

Diep triest
+1/-0

2 maanden geleden
Mogelijk schudt RvC de voetballers wakker op hun verantwoording dat ze door de 100 miljoen de spelers van de opleiding niet meer te zien. Dus geen Ziyech of Ocampos.

Volgens de geruchten wordt ingezet op Justin Kluivert.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Op zich logisch. Lagere transfersom (rond 9,5 miljoen), lagere salariseisen en meer restwaarde. Zijn transfer naar Engeland viel vandaag in het water, omdat hij geen werkvergunning kreeg. Dus Ajax en Kluivert kunnen elkaar dan uit de brand helpen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Klopt, en nog minder voor Grillitsch
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Die RVC doet hun werk goed. Het was onverantwoord om Antony te behouden bij een bod van 95 miljoen en het is ook onverantwoord om deze speler binnen te halen voor 20 miljoen. Het is een typische last-minute paniek aankoop. Probeer Hansen te verlengen, en speel het komende halve seizoen met Kudus, Berghuis of Conceicao op die positie. Anders kun je ook Bergwijn op rechts en Tadic op links zetten. In de winterstop nog een keer Ziyech proberen (misschien is een extra half jaar op de bank genoeg motivatie om voor een lager salaris te komen).
+7/-0

2 maanden geleden
Maar je zou toch denken dat daar vooraf overleg over is geweest tussen RVC en directie?
Nu kan je dus mogelijk het gedane werk zo in de prullenbak gooien.
Zonde van tijd en inspanning.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal mee eens als dit waar is, betekent dat er geen communicatie is binnen ajax. Slechte zaak in alle opzichten.
+4/-1

2 maanden geleden
Niet te geloven dit! Rechts voorin hebben we echt geen topspeler lopen. Dan kun je wel een brede bank hebben, maar het gaat om de kwaliteit. Balen!
+2/-2

2 maanden geleden
Ik zie Hamstelaar op Twitter de suggestie wekken dat de RvC de deal blokkeert omdat hij de concurrentie aan moet gaan met een international van Oranje
+2/-0

2 maanden geleden
Dit is wel erg amateuristisch. Of het proces is niet goed ingericht\niet goed gevolgd of Hamstelaar heeft geen mandaat om dit te doen. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de deal wordt afgebroken terwijl Ajax er met de club al uit is en met de speler ook (op hoofdlijnen). Ik denk dat een extra buitenspeler met ervaring nodig is voor deze selectie en de doelstellingen van Ajax. Het lijkt me dat de directie van Ajax de RvC daar ook van moet kunnen overtuigen. Als ik Ocampos was geweest had ik voor een andere uitdaging gekozen, mocht daar ook iets interessants tussenzitten.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.531 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer eist gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal