Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We raken steeds beter op elkaar ingespeeld'

28 augustus 2022 16:00

In gesprek met ESPN was Alfred Schreuder vooral tevreden over de start van zijn ploeg. "Vanaf het begin hebben we de wedstrijd gecontroleerd en de ruimtes gezocht. We hebben niet veel kansen gecreëerd, maar waren wel heel efficiënt in het benutten van die kansen", aldus Schreuder. "We dachten dat ze ons meer onder druk zouden zetten, maar het werd compacter. Dan moet je geduld bewaren en de counter verdedigen. Dat hebben wij goed gedaan."

Schreuder was het eens met de opmerking dat zijn ploeg nu beter stond dan in de vorige wedstrijden. "We raken steeds beter op elkaar ingespeeld", zo gaf hij aan. "Dat kun je ook zien. Wij zijn veel spelers kwijt geraakt, zelfs nog tijdens de competitie omdat die window er nog steeds is. We zullen steeds verder op elkaar ingespeeld raken. We moeten ook niet in paniek raken als we een keer wat minder spelen. Daar moeten we van leren en kijken wat we beter moeten doen."

Ajax zag zowel Devyne Rensch als Daley Blind geblesseerd uitvallen. "Ze hebben beiden een kneuzing. Daley kreeg een behoorlijk schop op zijn voet, terwijl Devyne op een reclamebord viel. Hij heeft een kneuzing op zijn heup", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred kneuzing blind compacter counter espn gecontroleerd heup paniek reclamebord rensch window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos