Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax maakt interesse in Jorge Sanchez concreet'

3 augustus 2022 09:58 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax maakt interesse in Jorge Sanchez concreet"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax de interesse in Jorge Sanchez concreet heeft gemaakt. Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar zijn in onderhandeling met Club America en in de komende dagen zal duidelijk worden of het mogelijk is dat de international van Mexico naar Amsterdam vertrekt. Sanchez moet in de Johan Cruijff ArenA de concurrentie aangaan met Devyne Rensch.
Tags

sanchez jorge arena gerry hamstra huntelaar mexico rensch telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


maas1plas (geschorst)
2 weken geleden
niet slecht maar Rensch moet nog groeien
+1/-0

2 weken geleden
Deze gaat ook nog aanpassing nodig hebben hoor.
+2/-1

 
2 weken geleden
Tagliafico kwam ook als mid-twintiger naar Ajax en kende weinig aanpassingsproblemen.
Deze jongen is ook mid-twintig, international, dus waarom zou hij er niet meteen kunnen staan? Kan zich mooi optrekken aan Alvarez.
+2/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Kan zich mooi optrekken aan Alvarez.Prima, maar wel buiten het veld graag. In het veld kan hij er niet veel van opsteken.
+2/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Het gaat om de man rechts. 24 jarige rechtsback. Heb hem 27 juni een hele wedstrijd tegen Real Madrid zien spelen. Lastige verdediger. Als je denkt dat je langszij bent kom je hem nog een keer tegen. Oogde niet bijster snel en had moeite om een bal van over de hele uit de lucht te plukken. Bal sprong wel eens van zijn voet af de zijlijn over.

Denk ook dat hij aanpassingen nodig zal hebben maar zodoende heeft Rensch idd een concurrent. Misschien helpt het dat Rensch nog gaat groeien?
+1/-0

 
2 weken geleden
Wel grappig dat je hem twee keer tegenkomt ookal mist hij snelheid. Was die Real aanvaller dan nog langzamer?

Vind het hele aankoop en scouting beleid erg vaag. Er worden bakken met geld uitgegeven voor posities waar we al zoveel hebben en gescout naar spelers met bepaalde kwaliteiten op transfermarkt ofzo.

HH hebben mij niet weten te overtuigen, ik had echt liever een verstandige man als John van 't Schip boven die twee gezien. Hamstra heeft geen uitstraling, Huntelaar is een groentje, maar beide beslissen wel over miljoenen, de toekomst van de club en wat er straks op het veld staat. Het is zowat onverantwoordelijk.
+5/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Het viel mij op. Je blijft als ware aan hem vastgeplakt omdat hij direct actie onderneemt als je langszij bent. Geeft niet op. Sommige ballen wist hij terug te veroveren of anders via een kluts de zijlijn over. Lastige verdediger. Zal me niks verbazen als bij menig aanvaller de irritatie level fix omhoog gaat. Zo'n type verdediger is het wel.

Anderzijds, gezien de wijze waarop Ajax speelt kunnen de ruimtes achter hem een probleem worden maar acht Sanchez wel sneller dan Blind.

PS. Ja of het wat gaat worden met alle aankopen is afwachten geblazen. Er hebben een paar wisselingen van de wacht plaats gevonden. In de meeste gevallen hadden dergelijke omzettingen in het verleden tijd nodig gehad. Overmars of Ten Hag werden in beginsel ook niet bejubeld. Voor Overmars gebeurde dat meer in zijn tweede termijn van in totaal 10 jaar in dienst. Voor Ten Hag was het eerste jaar ook niet makkelijk. Kreeg veel kritiek te verduren.

Schreuder heeft ook de tijd nodig maar dan ligt straks de competitie eruit vanaf half oktober tot een week voor kerst vanwege het WK. Vervelend voor clubs als het lekker loopt. Loopt het minder? Dan kan zo'n onderbreking nog wel eens prettig zijn.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Onbegrijpelijk dat je voor middelmaat naar de andere kant van de wereld moet en deze niet zelf kunt opleiden. :denk
+4/-5

 
2 weken geleden
Tagliafico, Martinez en Alvarez werden voor hun komst ook allemaal beschouwt als middelmaat maar tot op heden hebben we deze types zelf nog niet opgeleid.
+8/-0

 
2 weken geleden
Alvarez is nog steeds middelmaat. Is Tagliafico naar een topclub gegaan?

En het is al zo vaak gezegd, met name op TV, wat is het nut van een opleiding als je dit soort types niet kunt opleiden?
+3/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Welke van de twee op de foto is hij? 🙄🤔


-edit

Ik lees het al. De man rechts.
+1/-0

 
2 weken geleden
Dat is een mooie tegenvaller, ik dacht dit is ons monster.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik kan me vergissen maar denk het niet. Ajax had er eentje die voetbaltechnisch beter en wat rapper was, maar die is gratis de deur uitgelopen richting Bayern
+1/-0

2 weken geleden
Maar waar blijft een doelman? Je kunt toch net 2 oude doelmannen niet het seizoen van ingaan?Dat gaat punten kosten.had dan cilesen teruggehaald die nu n.b. naar nec gaat
+1/-0

 
2 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) had dan cilesen teruggehaald (...)Dan had je 3 oude doelmannen gehad. Bovendien is Cillessen de laatste jaren te vaak en te lang geblesseerd.
+3/-1

2 weken geleden
Het gaat fout met de selectie.
Komt gedonder.
Veel te veel spelers voor de aanval en het middenveld.
Op de verdediging wordt bezuinigd.
+1/-0

2 weken geleden
Wordt niet enthousiast van deze aankoop. Ik vind dat de jeugd ook wel wat serieuze kansen verdient. Laat Rensch zich maar bewijzen en anders probeer je het met regeer. Dat zijn in ieder geval jongens die het ajax spelletje kennen en iets kunnen met de bal. Dit klinkt als een gevalletje orejuela (wie kent hem nog...)
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Mee eens. Dan kun je ook Regeer als rechtsback laten concurreren met Rensch. Zodoende kunnen deze jongens zich beter optrekken omdat het niveauverschil t.o.v. Keuken kampioen competitie aanzienlijk is. Maar goed, Ajax kiest voor een Mexicaan van plusminus 5 miljoen waarbij het financiële risico als Sanchez tegenvalt beperkt blijft.
+1/-0

 
2 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Dit klinkt als een gevalletje orejuela (wie kent hem nog...) (...)Zij die de kop niet in het zand steken voor de vele miskopen van Overmars & co.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman