Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax opnieuw gelinkt aan Zirkzee

19 juli 2022 09:26 - Sky
Foto: Pro Shots

Ajax opnieuw gelinkt aan Zirkzee; image source: Pro Shots

Sky brengt Ajax opnieuw in verband met Joshua Zirkzee. De 21-jarige Schiedammer werd door zijn club Bayern München afgelopen seizoen verhuurd aan Anderlecht. Aldaar scoorde hij 13 keer in 29 wedstrijden. De Zuid-Duitse club zou Zirkzee deze zomer willen verkopen om op die manier de grote aankopen die het eerder deed te financieren, ondanks dat ze het wel in de spits zien zitten. Het prijskaartje dat Bayern in gedachten heeft is tien tot vijftien miljoen euro. Daarnaast zou Zirkzee een relatief fors salaris hebben, reden waarom andere clubs eerder afhaakten. In Nederland zou ook PSV interesse hebben.

Meer op Sky




Tags

zirkzee bayern anderlecht financieren nederland prijskaartje schiedammer sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Atletisch, neusje voor de goal en jong. Talent is die niet meer met zijn 21 jaar. Of die bij Ajax past en 10-15 waard is??
Eigenlijk heeft niemand wat aan mijn analyse...
Had eigenlijk wel een bericht verwacht hier over Haller. Persoonlijk drama voor hem.. heel veel sterkte en beterschap vanaf deze kant!
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Haha. Ik vond het een goede analyse hoor. Mij lijkt het alleen dat deze man niet perse naar Ajax wil/hoeft en daarom ook niet terug gaat in salaris. Niet doen dus.
+3/-0

1 jaar geleden
Als PSV serieus wordt, dan moeten we het doen. Beter bij ons op de bank, dan bij hun in het veld. Ik vraag mij vooral af of het wel goed gaat samen met Schuurs, daar zal hij toch wel regelmatig nachtmerries over hebben.
+3/-1

1 jaar geleden
dus onze twee spitsen worden dan Brobbey en Zirkzee voor een totaal van 30 miljoen? En uiteindelijk denk ik toch dat Tadic of Bergwijn in de spits belanden
+3/-0

1 jaar geleden
Dan zal het of Brobbey of Zirkzee worden, maar niet allebei.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou een concurrentiestrijd tussen Brobbey en Zirkzee wel interessant vinden hoor.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Alleen ben je dan alweer 30 miljoen verder..
+3/-0

 
1 jaar geleden
En over twee seizoenen minimaal 50M rijker...
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zou kunnen, maar je moet wel letten op je uitgaven/inkomsten ratio met het oog op de financial fairplay regels of hoe het mag heten. En ook naar totale salaris enzo.
+1/-0

1 jaar geleden
Vind Zirkzee niet echt een spits, eerder iemand die daar net achter of omheen speelt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kom hier en daar de naam Strand Larsen ook tegen in het geruchten circuit.
+1/-0

1 jaar geleden
Strand Larsen heb ik al diverse keren geopperd. Mag nog in Jong Ajax en is een ander type spits die ook koppend kan scoren en betaalbaar.
+3/-0

1 jaar geleden
Dan heb je dus twee jonge spitsen lopen die vanwege hun leeftijd, aankoopbedrag en salaris moeten spelen. Met Tadic en Bergwijn als alternatieven en spitsen uit JA zou ik hier voor een echte backup gaan die minder kost.
Ik snap dat Schreuder er nog een echte spits bij wilt hebben, liefst een type dat er nu nog niet loopt (groot, kopsterk), maar zou daar niet meer dan 7 Mlj aan uit geven op dit moment.
+1/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik snap dat Schreuder er nog een echte spits bij wilt hebben, liefst een type dat er nu nog niet loopt (groot, kopsterk) (...)



Ik zit meer te denken aan een spits die kan voetballen en scoren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Want die hebben we nog niet in de selectie met Brobbey, Tadic en Bergwijn ? Denk dat juist een wat langere kopsterke spits een goede toevoeging zou zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Want die hebben we nog niet in de selectie met Brobbey, Tadic en Bergwijn ?



Nee.

Bergwijn is geen spits.
Brobbey komt technische balvaardigheid te kort. Let bijvoorbeeld op zijn balaannames.
Tadic is te traag in zijn handelingssnelheid. Bovendien gaat hij in scoringspositities van die belachelijke lobjes geven
i.p.v. dat hij een bal in de touwen jaagt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tja, als de conclussie is dat Tadic, Bergwijn en Brobbey niet kunnen voetballen en scoren dan doen we er nog maar een spitsie bij ..... :-)
Ik heb er een andere mening over, maar dat mag gelukkig.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarschijnlijk een zinvollere aankoop dan Brobbey voor 20. Zirkzee heeft meer Ajax allure als spits, terwijl je al alternatieven als Bergwijn en Tadic hebt voor in de spits.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal