Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag wil dat Manchester United doordrukt'

10 juli 2022 10:11 - The Sunday Times
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag wil dat Manchester United doordrukt"; image source: Pro Shots

Volgens The Sunday Times heeft Erik ten Hag intern bij Manchester United aangedrongen om door te drukken in de pogingen om Lisandro Martínez en Antony over te nemen van Ajax. Voor Martínez was al 50 miljoen euro geboden, terwijl er voor Antony een bod van 60 miljoen euro klaar ligt. Het lijkt echter niet voldoende te zijn.

Ajax zou inzetten op een bedrag van 125 miljoen euro voor het tweetal. Bovendien wil het liever eerst vervangers vastleggen voordat de club akkoord wil gaan met een vertrek.

Naast de twee spelers wil Ten Hag bovendien ook in de technische staf van Ajax een versterking halen. De trainer zou videoanalist Kevin Keij graag naar Manchester United zien komen.

Meer op The Sunday Times
Discussieer mee op de forums


Tags

hag antony doordrukt martinez keij sunday times vervangers videoanalist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 maanden geleden
Als Ajax hier inclusief bonussen 140 miljoen aan kan verdienen en de tijd krijgt om geschikte vervangers te halen, is het geen slechte deal.

Wat ik wel minder vind aan Ten Hag is dat hij ook personeel, video analist Kevin Keij van Ajax wil overnemen. Ga dan niet ook personeel wegkapen. Blijf dan van die structuur af.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Spelers zijn ook personeel.
En met een nieuwe video-analist blijft de structuur behouden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Ajax een betere weet wel. Vind het best opmerkelijk nieuws.

Gaat ie straks ook nog mensen van de RvC overnemen? Scouting misschien? De kantine juffrouw of de schoenenpoetser?

Zo ja? Ga ik twijfelen of verder alles oke is daar bij Man United. Volgens een aantal Britse sportjournalisten ziet het daar niet bepaald na uit.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Dat denk ik niet. Hij heeft meermaals aangegeven geen hoge pet op te hebben van de kantinejuffrouw. Die zal dus wel blijven.

Ze deed te weinig zout in het eten. De berichten van de Britse sportjournalisten zou ik ook met een korreltje zout nemen.
+4/-2

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Als Ajax een betere weet wel. Vind het best opmerkelijk nieuws. (...)Ik heb van deze video-analist nooit gehoord dat hij punten opgeleverd heeft.
Van Tonnie Bruins-Slot wel.

open/sluit de onderstaande quote:

(...) Gaat ie straks ook nog mensen van de RvC overnemen? Scouting misschien? De kantine juffrouw of de schoenenpoetser? (...)RvC en scouting ben ik voor.

open/sluit de onderstaande quote:

(...) Zo ja? Ga ik twijfelen of verder alles oke is daar bij Man United. Volgens een aantal Britse sportjournalisten ziet het daar niet bepaald na uit.Als ik af ga op de geruchten stel ik dat het zeker niet oké is daar.
Het lijkt mij dat een dergelijk grote club op alle vlakken voorzien is van de juiste kennis en kwaliteit en dat een trainer zich daar grotendeels naar schikt. En niet andersom.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja de berichten van de (boulevard) pers aldaar weet je nog weinig.

Enfin, ik doelde op deze link - oudspeler Robbie Fowler over Man united

https://www.voetbalprimeur.nl/videos/1037542/ten-hag-kweekt-weinig-vertrouwen-hij-gaat-het-succes-niet-terugbrengen.htmllink
+1/-1

 
2 maanden geleden
Fowler is oud speler van Liverpool. Dat zou t zelfde zijn als regi blinker iets zegt over Ajax in Story
+1/-0

2 maanden geleden
Martinez voor 70 en Anthony voor 80, en anders niet.
En als ze echt zo graag willen, deze week afronden en anders niet.
+7/-1

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Nou Ten Hag, zo is het wel genoeg! Kappen a.u.b. met Ajax leeg te kopen.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Heel goed Ajax. 125 miljoen is de ondergrens + bonussen + doorverkoopclausule.

Pas in augustus af te halen opdat Ajax de tijd heeft om geschikte vervangers binnen te halen.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik dacht dat als trainers hun oude club inruilden voor een nieuwe er een gentlemans agreement was dat hij geen basisspelers van de oude club mee zou nemen. Is dat ook niets meer waard?
+7/-0

 
2 maanden geleden
Was dat al niet een tijd aan de gang? Van Gaal en Koeman wisten na hun periode bij Ajax rechtstreeks of middels een omweg, ook een aantal Godenzonen aan te trekken voor Barca.

Ten Hag is hierbij vrij direct maar goed. Johan Cruijff had nog zo gezegd met zijn revolutie; goed communiceren. Ga in overleg met elkaar. Mogelijk heeft Ten Hag het goed meegekregen:B

Let wel. Ten Hag voelt zich Ajacied. Heeft na een reeks van seizoenen goed voor Ajax geboerd in de CL en landskampioen geworden. Kent iedereen bij Ajax inclusief nieuwe coach/trainer en vriend, Alfred Schreuder.

Waarschijnlijk helpen ze elkaar een handje. Ajax in een nog betere financiële positie. Die jongens hebben onderling contact. Ten Hag weet waarschijnlijk zelf hoe de reservelijst er uit zag mocht er aan Martinez of Antony worden getrokken. Ik denk dat we dit gedeelte niet moeten onderschatten ook al is het best een lastige tijd met de wisseling van de wacht TD.
+1/-0

2 maanden geleden
Beide spelers zijn gezamenlijk voor 22,75 miljoen gehaald. De vraagprijs is dus ongeveer 100 miljoen erbovenop! Dat trucje 5 keer herhalen en je bent een half miljard verder. Natuurlijk willen wij beide spelers niet kwijt, helaas heeft alles een prijskaartje in de voetbalwereld. Met 100 miljoen kun je weer een hoop pareltjes opleiden + scouten. Dan zit er wel eens een Magallan of Daramy tussen, maar wellicht ook wel een nieuwe Antony of Suarez. H&H mogen wel eens gaan doorpakken als ze “eerst vervangers willen aantrekken”, dat Martinez en Antony verkocht zouden worden hangt al een tijd in de lucht en Ajax zit al vol in de voorbereiding. Die “vervangers” had je eigenlijk al moeten hebben in Juni. Het is de hoofdtaak van onze scouting en technisch hart om het hele jaar spelers proberen aan te trekken en te verlengen. Niet alleen in juli/augustus.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Ajax kan in ieder geval tot zover zeggen dat ze het destijds goed gezien/gedaan hebben middels scouting.

Mits de vervangers kwalitatief minder zijn. Ajax als team inlevert. Doordat Ajax tijd vraagt wil het dit voorkomen. Vandaar en mocht de verkoop doorgaan, stel ik voor dat Ajax een mooi bedrag investeert in een te bouwen Operation Room. Met dergelijke bedragen en situaties, kan Ajax dit nog wel eens goed van pas komen.
+1/-0

2 maanden geleden
Die kerel is echt zo hard zijn eigen probleem aan het creëren.... Als het niet heel snel gaat lopen, dan wordt hij des te harder geslachtofferd.
+2/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Die kerel is echt zo hard zijn eigen probleem aan het creëren (...)Die indruk krijg ik ook. Al is het op basis van geruchten.

De mensen bij MU weten toch ook dat je met Martinez, Antony en Kevin Keij niet inloopt op Manchester City en Liverpool?!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee. Als we Robbie Fowler mogen geloven zijn de structurele problemen bij Man U dermate groot dat het Ten Hag jaren gaat kosten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die tijd krijgt hij niet. Hij is geen Ferguson.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Als ze hem daarmee gaan vergelijken, 'verlosser', heeft ie nog een lange weg te gaan. Ferguson had ook meer mee. Noord Engeland, Ieren en Schotten liggen en begrijpen elkaar snel.

Helaas voor Ten Hag werkt zijn Engels ook niet mee. Meer met de regio Haarlo, Groenlo, Borculo, Bentelo, en zo.
+1/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Noord Engeland, Ieren en Schotten liggen en begrijpen elkaar snel.

Helaas voor Ten Hag werkt zijn Engels ook niet mee. (...)Sinds wanneer moet je voor communicatie met Ieren en Schotten Engels kunnen?!
Ik heb Ferguson nog nooit kunnen verstaan ... ;)
+3/-0

maas1plas (geschorst)
2 maanden geleden
het is natuurlijk zakelig .maar ik vindt dat ten hag dat allemaal niet kan en mag maken ik hoop dan ook dat hij zijn handen gaat verbranden. als hij geen kampioen wordt dan schoppen ze hem snel buiten. kampioen worden met een koop elftal kan ik ook
+1/-0

2 maanden geleden
Blijft weinig over zo. PSV lacht zich de ballen uit de broek. Ajax moet nu eens de poot stijf houden. Tijd om een signaal af te geven, laten ze maar bij een andere club shoppen! Maar die zijn niet zo makkelijk als Ajax......
+2/-5

 
2 maanden geleden
PSV lacht niet hoor als Ajax bijna 150 miljoen heeft binnen geharkt.
Alsof PSV zo lekker inkoop. Simons gaat hem never nooit worden, Luuk de Jong is 33 en kan alleen goed koppen die is echt niet meer van het niveau van een paar jaar terug.
Verder hebben ze wel een goede keeper gekocht. Gakpo en Madueke zijn 50% van de wedstijden geblesseerd en hebben nog nooit een voorzet gegeven dus daar heeft de Jong niets aan.
+1/-0

2 maanden geleden
Dat gepraat van die media , ze weten helemaal niet wat Ten Hag denkt ze raden maar wat
+1/-0

2 maanden geleden
140 miljoen, je kent de prijzen Erik!
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel