Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana met Kameroen naar kwartfinale van Afrika Cup

24 januari 2022 21:51
Foto: Pro Shots

André Onana met Kameroen naar kwartfinale van Afrika Cup; image source: Pro Shots

André Onana heeft met Kameroen de kwartfinale van de Afrika Cup weten te bereiken. Het gastland leek een eenvoudige wedstrijd te krijgen, aangezien tegenstander Comoren geen keeper beschikbaar had en bovendien na zeven minuten spelen al een rode kaart kreeg. Het was echter door meerdere prachtreddingen van de Ajax-doelman te danken dat Kameroen met 2-1 wist te winnen.

Zaterdag is in de kwartfinale Gambia de tegenstander. Ook Sébastien Haller is nog in de race voor een plek in de kwartfinale. Hij neemt het donderdag met Ivoorkust op tegen Egypte.




Tags

kameroen afrika onana comoren danken egypte gambia haller ivoorkust prachtreddingen sebastien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Eens, hetzelfde denk ik over meerdere spelers die zo gratis de deur uitlopen of over een jaar (Mazraoui, Gravenberch). Je zou deze spelers lekker moeten laten banken en de tijd moeten steken in spelers die Ajax nog veel geld kan opbrengen. Het begint een trend te worden dat spelers schijt hebben aan hun werkgever (en bron van hun succes) en zonder een verkoopwinst achterlaat.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik begrijp ook niet dat Ajax dat laat gebeuren..2 jaar voordat het contract afloopt verlengen of verkopen.
+2/-0

2 jaar geleden
Stop met deze man nog aandacht te geven.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal