Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Vier personen testten positief op corona'

6 januari 2022 11:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Vier personen testten positief op corona"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat het per direct het trainingskamp in Portugal heeft afgebroken. Dit vanwege enkele positieve coronatesten die werden afgenomen in het hotel. Eerder op de dag werd al duidelijk dat er binnen de selectie van Ajax een of meerdere spelers positief hadden getest. Uit voorzorg heeft de club nu besloten om direct weer terug te keren naar Nederland.

Update 06-01 11:36: Volgens Voetbal International hebben in totaal vier leden van de selectie en staf positief getest op corona. Alle ruim zestig aanwezigen werden dinsdagavond getest en daar kwamen woensdagochtend dus vier positieve uitslagen uit. Het viertal werd direct apart van de groep geplaatst, waarna de rest nog een training afwerkte.

In de middag werd besloten om het trainingskamp vervroegd af te breken, waarna 's avonds de bevestiging kwam dat Ajax met een vliegtuig weer terug kon keren naar Nederland. De vier personen die positief testten zijn los van de rest terug naar Nederland gereisd.

Ajax had voor zondag een oefenduel op de planning staan tegen Hajduk Split, maar deze gaat logischerwijs niet door. De club hoopt alsnog een oefenwedstrijd te kunnen spelen komende week.

Meer op VI.nl




Tags

corona nederland testten trainingskamp aanwezigen afwerkte coronatesten gereisd hajduk portugal voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die Timber is binnen nog geen dag heen en weer gevlogen.
+1/-0

2 jaar geleden
Kunnen ze niet beter daar blijven? In ieder geval beter weer daarzo.
+1/-0

2 jaar geleden
Erg jammer dit maar kijk er niet van op. De feestdagen hebben waarschijnlijk parten gespeeld? of waar niet? Want de meeste landen hebben te maken met dubbele cijfers aan besmettingen en er was al rekening mee gehouden. Hopelijk is het van korte duur opdat de stadions binnenkort weer toeschouwers mogen ontvangen maar als ik de cijfers bekijk ziet het er niet lekker uit.
+1/-0

Ik kan momenteel meer mensen met corona of die het net gehad hebben dan mensen zonder corona.
Probleem is ook dat die zelftesten vooral na die booster erg slecht werken, de ene test heb je het wel en de andere weer niet.
Probeer het dan nog maar is uit zo'n groep te houden, daar is geen houden meer aan.
Enigste voordeel is dat je er amper nog ziek van word.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Vooral omdat die booster ook geen mallemoer uithaalt tegen Omicron (niet mijn mening, maar van de vaccin producenten zelf).

Maar wat is dit voor waanzin zeg... Niemand ziek en ze staan gewoon lekker te trainen ... Lekker doorgaan en stoppen met deze flauwekul.
+5/-2

2 jaar geleden
Bij elkaar zetten en laten trainen en slapen in een bubbel. Ben je er Voorlopig van af.
Verder natuurlijk onzin om naar Portugal te reizen.
Corona halve seizoen buiten de deur gehouden, 1 tripje reizen naar Portugal en het is kassa.
+1/-0

2 jaar geleden
Ze hadden gewoon thuis moeten blijven er zijn wel andere manieren om te trainen en de conditie op pijl te houden ??? ,!!!
+1/-0

2 jaar geleden
De vraag is, moeten de coronagevallen nu in isolatie in Portugal?
+1/-0

2 jaar geleden
Dus er zijn meerdere besmette spelers, en dan gaan we even gezellig met zn allen in het vliegtuig? Dat is toch het domste wat je kunt doen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
De besmette spelers keren apart van de groep terug naar Nederland.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dus de groep is ok, maar hoe kan je besmet terugkomen?
+1/-0

2 jaar geleden
Bij Ajax zijn het toch ook clowns dat ze nu alsnog naar huis gaan vanwege corona. Dat kon je toch zien aankomen? PSV en Feyenoord gaan om die reden niet maar Ajax stapt met 68 man een vliegtuig in.
Onvoorstelbaar dom.
+3/-1

2 jaar geleden
Ik denk waar je ook gaat of staat met deze variant dat er altijd positieve test resultaten zullen zijn. Dus er is gewoon geen ontkomen aan. Hoofdzaak is dat ze geen serieuze klachten gaan krijgen. Ik neem ook aan dat ze allemaal de boosterprik hebben gehad. Dus het zal allemaal wel meevallen
+1/-0

2 jaar geleden
Was dat van Grapperhaus ook zo groot in het nieuws?!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal