Jong Ajax verspeelt 4-2 voorsprong

19 november 2021 22:45

Jong Ajax verspeelt 4-2 voorsprong; image source: Pro Shots

Jong Ajax leek vanavond lange tijd op weg naar een ruime overwinning in eigen huis tegen koploper FC Volendam. De bezoekers scoorden 5 minuten diep in blessuretijd echter nog de 4-4. Daarvoor had Ajax al drie keer met twee doelpunten verschil geleid. Aan Amsterdamse kant scoorden De Waal, Regeer, Rasmussen en Taylor (penalty). De laatste van deze treffers viel al in de 30e minuut. Lange tijd werd daarna niet meer gescoord, tot Kaars en Kasius vlak voor het eindsignaal toch nog een punt pakten voor Volendam. Jong Ajax staat nu 5e, op 6 punten acherstand van de kop.