Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "Wat dit zegt? Dat we goed bezig zijn"

3 november 2021 23:41

Ajax-trainer Erik ten Hag toonde zich na afloop blij maar ook kritisch. "We kunnen uit de eerste helft lessen trekken", zegt hij met een stalen gezicht, "Dat is makkelijker om te zeggen na een overwinning. We maakten Dortmund groot door de ze in de omschakeling te brengen. Het is wat dat betreft een goed elftal."

Wat vond hij van de arbitrage? "Bij beide gevallen harde beslissingen. Ik snap dat Mats Hummels teleurgesteld was maar dat was ik ook bij die penalty. Bij Heracles kregen wij niets bij een veel meer duidelijk geval toen ze op een voet gingen staan. Dat is voetbal en je moet dat accepteren."

Uiteindelijk wist zijn Ajax toch te winnen, wat zegt dat? "Dat we goed bezig zijn maar je ziet ook dat we slecht kunnen zijn. Weliswaar tegen een goede tegenstander. Maar we tonen ook karakter en weerbaarheid plus dat we het hoofd koel houden. Daar kunnen we mee verder."




Tags

hag arbitrage dortmund heracles hummels mats omschakeling stalen weerbaarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos