Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres blijft bij Ajax, clubs willen niet voldoen aan vraagprijs'

31 augustus 2021 12:49 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"David Neres blijft bij Ajax, clubs willen niet voldoen aan vraagprijs"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat David Neres gewoon bij Ajax lijkt te blijven. Een week geleden waren een topclub uit Italië en Duitsland concreet voor de Braziliaan, maar zij willen niet voldoen aan de vraagprijs van Ajax. De club zou 25 miljoen euro willen ontvangen voor de aanvaller, maar na twee jaar sukkelen met blessures is er geen club die daaraan wil voldoen.

Volgens De Telegraaf lijkt de enige mogelijkheid op een vertrek een verhuur, al dan niet met een optie tot verplichte koop.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

neres telegraaf braziliaan duitsland sukkelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik zou zeggen, verlengen en hopen dat hij alsnog een rol kan krijgen in de selectie. Anders is het gewoon kapitaalvernietiging. Antony lijkt het ook beter te doen met concurrentie. Het zal wel erg druk worden voorin.
+3/-0

2 jaar geleden
Samen met zijn maatje Anthony de pannen van het dak spelen. Kan wel eens gunstig uitpakken mbt de Champions league. Luxe probleem voor ten Hag. Tagliafico waarschijnlijk ook niet weg. Onana niet weg. Dat wordt een brede selectie.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Onana zou ik geen deel meer laten uitmaken van de selectie, die heeft zijn eigen glazen ingegooid. Tagliafico is m.i. nog de beste speler voor de links backpositie, dus dat is zeker geen ramp (uiteraard wel verlengen ook met minimaal een jaar). Voorin zal het inderdaad druk worden, die Daramy zal ook wel willen spelen. Haller, Danilo, Antony, Daramy, Neres, Berghuis en zelfs Tadic, ze zullen elke wedstrijd er moeten staan om een basisplek te veroveren of te behouden. Hopelijk is het project Labyad nu wel volledig klaar.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Onana zou ik ook niet meer gebruiken. Zoveel mogelijk negeren. En proberen om hem tijdens de winterstop nog te verpatsen. In ieder geval mee laten trainen. Maar voor de rest alleen op de tribune laten plaats nemen. Verder proberen om tijdens de winterstop nog 1 of 2 spelers te verpatsen. Labyad en....
+2/-0

2 jaar geleden
Dat Neres, Onana, Tagliafico er straks allemaal nog zijn had denk ik niemand verwacht.

Wat er ook gebeurd, maak er het beste van.

Ik hoop vooral als Nico en Neres er nog zijn dat ze nog 1 x een flammend jaar hebben bij Ajax. En dan vertrekken door de voordeur.
+2/-0

2 jaar geleden
Het is niet best dat spelers, die op gewenst niveau gepresteerd hebben (!),
in de leeftijdscategorie zitten waarop ze op hun best zouden moeten zijn,
zo ver zijn afgezakt.

En ligt dat aan de spelers?
+1/-0

2 jaar geleden
Wel goed om David niet voor een habbekrats te verpatsen. We weten allemaal waartoe hij in staat is als hij langere tijd fit blijft. Als hij dat nog eens laat zien is hij meteen weer 25 miljoen waard.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Goed gezegd.

Paar goeie games in Europa en hij is zo 30 miljoen waard. Dat is de voetbalwereld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja want hij gaat spelen in de plaats van wie? Tadic? Antony, Berghuis, leuk om positief te zijn maar naïef is het ook. Marc heeft 12 miljoen voor een nieuwe vleugelspeler uitgegeven, blokkeert elk talent uit de eigen jeugd en laat Neres minder waard worden. Een driedubbel verlies.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat heeft die Overmars toch weer goed voor elkaar. Na het vorige seizoen al tig fouten. te hebben gemaakt mag hij daar nu gewoon mee doorgaan zonder dat iemand wat zegt. Het is net een beetje Rutte die maar sorry mag blijven zeggen en dan toch gewoon weer gekozen wordt omdat niemand zich meer druk maakt om correct besturen en vooruitzien.

Het gaan dieprode cijfers worden die bekend gemaakt worden in April. Want welke maloot bedenkt het een 5e buitenspeler aan te trekken terwijl je de nummer 4 niet eens verkocht hebt. Die Neres is straks helemaal niets meer waard en dan komt Overmars weer aan met 'dat hadden we niet voorzien'...

De 50 miljoen die hij moest halen aan verkoop is bij lange na niet gehaald en dat mag Overmars zich aanrekenen. Iedereen die altijd maar meepraat dat Overmars zo goed is omdat hij Frenkie, vd Beek, Ziyech, De Ligt etc voor veel. verkocht heeft, nou dat had iedereen gekund want dat is geen onderhandelen, dat zijn gewoon biedingen. De zaakwaarnemers mogen daar meer credit voor krijgen dan lulletje Overmars. Nu, deze periode had hij zich kunnen bewijzen door Neres, tagliafico en Onana goed weg te zetten. Maar nu het erop aankomt en we geen absolute toppers verkopen, valt Marc door de mand. Alweer. Hopelijk gaat ie snel naar Arsenal en neemt hij zijn faalverkopen mee voor een goed bedrag.
+1/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mislintat olympiakos rechterpoot rechtspoten sevic skimovic sosa sutalo wijndal