Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee derde van bezettingsgraad in stadions verlengd tot en met 1 september

2 augustus 2021 16:14 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Twee derde van bezettingsgraad in stadions verlengd tot en met 1 september; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft besloten dat tot en met tenminste 1 september de stadions tijdens wedstrijden maar voor tweederde bezet mogen zijn. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Dit was aanvankelijk tot vrijdag 13 augustus het geval, maar is nu met enkele weken verlengd. De voetbalbond geeft in een reactie aan zwaar teleurgesteld te zijn in de beslissing van de overheid.

Ajax speelt deze maand in de Eredivisie thuis tegen zowel NEC als Vitesse. Komend weekend wacht bovendien PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Meer op KNVB.nl




Tags

bezettingsgraad eredivisie kabinet knvb overheid tweederde vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Let op!! Dit besluit kan morgen volledig worden veranderd.
+5/-1

2 jaar geleden
Wordt het niet eens tijd dat dat stelletje lapschwansen in Den Haag met de neus op de FEITEN wordt gedrukt? Dit zijn echt pesterijtjes.
+2/-2

2 jaar geleden
Maar een buitenfestival kan al helemaal niet. Niet dat ik niet vind dat een stadion niet vol moet zitten, alles moet gewoon vol, het is alleen heel kansloos meten met verschillende maten.
+3/-0

2 jaar geleden
Waar gaat die 2/3de bezetting ook over? Totaal arbitrair.

Afgelopen wedstrijden bij psv ook een aantal vakken express afgesloten zodat in de rest van het stadion mensen wel hutje mutje zitten, zoals het hoort. Niet dat er stoeltjes tussen mensen moet zitten oid.

Misschien dat ook gewoon met zn allen doen. 1/3 van de stadions afsluiten en de rest vol laten zitten zoals gewoon. Laat gelijk zien hoe onzinnig de dingen zijn die de politici vanachter hun bureau's bedenken. Totaal wars van de realiteit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht