Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax slechts gelijk tegen amateurs van Quick'20

6 juli 2021 19:58
Foto: Pro Shots

Ajax slechts gelijk tegen amateurs van Quick"20; image source: Pro Shots

Ajax heeft zich dinsdag geblameerd in een oefenduel tegen Quick'20. Tegen de Tweede Klasser werd slechts met 1-1 gelijk gespeeld. Vlak voor rust opende Mohammed Kudus de score, maar na zwak verdedigen wisten de amateurs uit Oldenzaal tien minuten voor tijd de gelijkmaker te produceren. Twee seizoenen geleden wist Ajax nog met 2-11 te winnen van Quick'20, maar ondanks dat er over de hele wedstrijd voldoende mogelijkheden waren, moest het nu genoegen nemen met slechts een gelijkspel.

Voor Enric Llansana verliep het oefenduel zeer vervelend. De Spanjaard kwam na 14 minuten spelen in botsing met doelman Jay Gorter. Na minutenlang te zijn behandeld op het veld werd hij uiteindelijk via de brancard van het veld gedragen. Een kwartier voor tijd viel Amourricho van Axel Dongen ook geblesseerd uit.

Opstelling eerste helft: Gorter, Regeer, Llansana (22' Hillen), Magallán, Baas, Fitz-Jim, Kudus, Taylor, Neres, Danilo, Tadic

Opstelling tweede helft: Pasveer, Mazraoui, Schuurs, Hillen, Salah-Eddine, Hlynsson, Ekkelenkamp, Jensen, Van Axel Dongen (76' Martha), Haller, Labyad




Discussieer mee op de forums


Tags

quick axel dongen gorter hillen kudus llansana amourricho botsing brancard danilo ekkelenkamp enric geblameerd haller hlynsson jay jensen jim klasser labyad magallan martha mazraoui minutenlang neres oldenzaal pasveer regeer salah schuurs tadic taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Triest om te zien hoe zo n Haller en Mazaroui er bij lopen.
+2/-1

2 jaar geleden
Lekker belangrijk deze 1-1, bijna alleen maar jeugdspelers.
Belangrijkste nieuws vandaag is dat Tadic blijft! 😜
+2/-0

 
2 jaar geleden
Volgens mij deden de 1ste helft zowel Kudus, Neres als Tadic mee, en dan verwacht je toch meer dan dit....Maar verder heeft het natuurlijk weinig waarde...
+1/-0

2 jaar geleden
Tja, t’s voorbereiding, maar godsamme zeg , beetje inzet!
+2/-0

2 jaar geleden
De voorbereiding is begonnen evenals het dood ergeren aan Labyad.
+4/-0

2 jaar geleden
Oefenwedstrijd of niet, pas weer bezig of niet, t was was wel heel erg slecht. Ik dacht trouwens dat de derde keeper van Quick een geintje uithaalde en een kussen onder zijn shirt gedaan had bij zijn invalbeurt, maar hij was echt zo dik. Toch nog iets te lachen. Het zag er niet uit !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kon het pizza lied weer van stal gehaald worden? :D
+1/-0

2 jaar geleden
Alleen al op plezier dient Ajax dit wedstrijdje te winnen.
+2/-0

2 jaar geleden
Wat doet die Magallán nog in de selectie?!
En nog erger, waarom wordt hij opgesteld?!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vond hem beter verdedigen dan Schuurs. Beide zouden niet bij Ajax onder contract moeten staan.
+2/-1

2 jaar geleden
Mooi voor Quick '20. Die doen gewoon wat Feyenoord zelden lukt.
+5/-0

2 jaar geleden
Het probleem van verleden seizoen met Haller is blijkbaar nog niet opgelost. Zelfs tegen een amateurclub kan hij het niet waarmaken. En Labyad heeft ook nog niet veel bijgeleerd. Tadic er bij was wel leuk om te zien.
+2/-0

 
19 wedstrijden, 11 goals en 5 assist's
Wat maakte hij vorig jaar niet waar dan?
+3/-1

 
2 jaar geleden
Eigenlijk lullig dat ik dit zeg, maar "vrouwen en voetbal"....
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik denk er blijkbaar niet alleen zo over, kijk maar even verder naar de reacties. En die opmerking over vrouwen en voetbal hoor ik al bijna mijn hele leven. Heb me er nooit iets van aangetrokken omdat ik zulke uitspraken heel zielig vind en ben niet van plan om er ooit van wakker te liggen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Goals en assists zijn heel mooi voor een spits, maar gisteren zag je hetzelfde als afgelopen seizoen. Ballen aannemen en afspelen gaat zó moeizaam bij Haller, lijkt vaak ruzie met de bal te hebben.

Als je dat dan vergelijkt met bijv. Tadic en Kudus waarbij het lijkt alsof de bal aan een touwtje zit, echt een wereld van verschil. Technisch heb ik van hem nog niet het niveau gezien dat een spits van Ajax behoort te hebben.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Dat ga je ook niet zien.
Die gast hoort niet bij Ajax thuis.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nou, ik had toch verwacht dat hij met iets meer zin zijn wedstrijd speelt.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik kan er niet echt mee zitten. Wat n ophef over een oefenpotje cq training. A1 spelers aangevuld met per helft 3 1e elftal spelers. Maak je niet zo druk :-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal