Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Erwin van de Looi behandelt Brian Brobbey als derderangs speler'

28 maart 2021 23:13 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem: "Erwin van de Looi behandelt Brian Brobbey als derderangs speler"; image source: Pro Shots

In zijn column in het Algemeen Dagblad haalt Willem van Hanegem uit naar Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi. Hij vindt het onbegrijpelijk dat hij tegen Jong Duitsland begon zonder spitsen. "Die Boadu en Brobbey zijn echt topspitsen in wording, maar ze worden door Van de Looi als derderangs spelers behandeld", aldus Van Hanegem.




Discussieer mee op de forums


Tags

hanegem looi brobbey derderangs erwin jong boadu column duitsland oranje topspitsen wording

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het is dan ook een derderangs trainer.
+6/-0

3 jaar geleden
willem heeft gelijk schandalig wat van looy doet gewoon oprotten
+3/-0

3 jaar geleden
De manier waarop die V.d. Looi reageert op de niet begrijpende journalist is hooghartig, arrogant en het ergste nog voor een trainer van een vertegenwoordigende elftal van de KNVB eigenwijs.
Blijkbaar heeft hij thuis bij moeder de vrouw niets te vertellen.
+3/-0

3 jaar geleden
Van de Looi is een parodie op wat een coach moet zijn. De KNVB is door en door verrot.
+5/-0

3 jaar geleden
Even los van het feit dat hij met zijn fratsen Ihattaren naar het Marokkaanse elftal wegjaagd.
+4/-0

3 jaar geleden
Willem is een derderangs columnist. Het eeuwige zelfde gebrabbel, boos op alles en iedereen, voornamelijk op Tadic en als hij die een weekend niet heeft zien spelen dan maar wat zeggen over de opstelling van een onbeduidend team. Wat mij betreft stelt ten Hag Brobbey ook niet meer op, wat hij geflikt heeft kan gewoon niet.
+2/-2

3 jaar geleden
Het is wat met onze Willem ,die er aan voorbij gaat dat die zelfde speler ook geen knip voor zijn neus waard is .Ik wil als Ajax fan er niet aan denken dat die Brobbey er een paar in zou schieten want hij is mijn ster niet meer punt uit.
+2/-2

3 jaar geleden
Ik krijg het haast niet uit mijn mond maar deze keer heeft Willem gelijk. Waarom stel je Brobbey en ook Boadu niet op als je weet dat je ruimte krijgt achter de laatste linie van Duitsland. Nee dan stel je daar de Wit op. Niets tegen Dani hoor maar die staat niet bekend om zijn snelheid. Nee snelle spitsen stel je op tegen Roemenië waarvan je weet dat je helemaal geen ruimte krijgt en je dus spelers moet opstellen die handig zijn met een bal. Ik train zelf jeugdelftallen en zal niet het niveau hebben van professionele trainers maar van der Looi begrijpt er echt helemaal niets van.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht