Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lasse Schöne hoopt op club in Nederland'

27 januari 2021 14:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Lasse Schöne hoopt op club in Nederland"; image source: Pro Shots

Lasse Schöne hoopt komend jaar half jaar in de Eredivisie te kunnen spelen. Dat meldt zaakwaarnemer Revien Kanhai tegenover Voetbal International. "‘Lasse wil het liefst in Nederland of dicht bij Nederland spelen. Bovenal in verband met zijn gezin", aldus Kanhai. "Vanuit Nederland is er interesse vanuit bijna de gehele subtop, maar voor nu lijkt daar geen ruimte vanwege financiële beperkingen door de crisis en sterkhouders op zijn plek."

Kanhai gaat verder: "Met de technisch directeuren is wel afgesproken om na de window bij elkaar te komen om te praten over een transfer deze zomer als men meer weet over de financiële en sportieve ruimte. Voor nu kijken we samen naar de juiste optie voor de rest van dit seizoen. Voetbal en gezin staat voorop."

Ook vanuit het buitenland is er veel interesse voor Schöne, onder meer uit Italië en Turkije. "Er zaten ook zeer lucratieve aanbiedingen bij vanuit het Midden-Oosten. Maar Lasse is een bewonderenswaardig persoon en kiest in deze echt voor zijn gezin", zo geeft de zaakwaarnemer aan.

Meer op VI.nl




Tags

nederland schone kanhai eredivisie oosten revien sterkhouders turkije window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik snap het niet. Waarom krijgt hij geen contract voor ene half jaar? Slechter dan Promes, Labyad en zelfs Klaassen kan hij het op dit moment niet doen. Voor een bescheiden bedrag p.m. heb je een ervaren Nederlands sprekende middenvelder erbij. Ik zeg doen.
+2/-1

3 jaar geleden
Sjongejonge, voeg lasse gewoon toe aan de selectie. Ik begrijp Ajax niet.
+3/-1

3 jaar geleden
Verdorie zeg! Geef hem toch gewoon een klein contractje, Marc!
+2/-1

3 jaar geleden
Belachelijk dat dit nog niet rond is met Ajax.
+3/-1

3 jaar geleden
Deze man had allang nu een contract moeten krijgen voor in ieder geval 6 maanden.
Lasse Schone in vorm speelt nog genoeg bij Ajax. Ten Hag, Marc, kom op zeg. KJ is weg, nu kan je een andere ervaren kwaliteitsspeler op leeftijd toevoegen weer voor de balans, iemand die meer techniek heeft dan Jurgen, Zakki en Promes, Alvarez, Klaassen. Een trap heeft die bij de beste van Europa hoort, de man die met Ajax in de halve finale CL heeft gespeeld. De Pirlo van Ajax.
Geef Lasse gewoon een contract voor 6 maanden? Wat hebben jullie te verliezen?
Kudus is nog steeds niet terug. Lasse kan de treble winnen nog met Ajax en dan naar het EK. 5 wissel mogelijkheid, kortom: genoeg speeltijd.

Geef hem een contract!
+3/-0

3 jaar geleden
Lasse Schöne als achtervang van het middenveld van Ajax.
Wat hij heeft is dat hij een verbindingsspeler is.
Kudus, zelfs op zijn jonge leeftijd al, is dat ook.
Klaassen en Gravenberch (ontwikkelt zich individueel sterk) hebben dat (nog) niet.
Van een ervaren middenvelder mag je die kwaliteit bij Ajax 1 wel verwachten.
+1/-0

3 jaar geleden
Het probleem is alleen dat hij speeltijd wil voor het EK en dat kan Ajax hem niet garanderen.
+1/-0

Ik zou het ook Lasse Schone gunnen. Maar toch denk ik, dat we meer een goaltjes dief nodig hebben als vervanger voor Klaas-Jan Huntelaar. Als ik Marc was, dan zou ik in deze transfer periode niet zomaar Georgios Giakoumakis (26) voor mijn neus voorbij laten gaan. Gewoon durven kopen, want die kan er echt wat van. Hij is niet alleen een goalgetter, maar heeft ook een goed overzicht in de kleine ruimte. Veel beter als die Eran Zahavi van PSV, waarvoor toch eigenlijk ook interesse was, wat achteraf niet toegegeven werd. En als iemand denkt, dat hij geen Ajacied is, dan neem ik natuurlijk mijn woorden terug ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Graundfuning starten onder de supporters en hem zo het contract te kunnen geven? ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Ik neem aan dat lasse ook een mening heeft. Ik begreep dat hij zich in de kijker wil spelen voor Denemarken. Dan kan je beter voor een club gaan waar je elke week speelt ipv bank.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos