Transparent
Inloggen
Sluiten

'Valencia wil Edson Álvarez huren met optie tot koop'

18 december 2020 11:02 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Valencia wil Edson Álvarez huren met optie tot koop"; image source: Pro Shots

Valencia heeft zich bij Ajax gemeld voor Edson Álvarez. Dat weet De Telegraaf te melden. De Spaanse club zou de Mexicaan tot het einde van het seizoen willen huren met een optie tot koop. Zelf zou Álvarez al hebben aangegeven die kans te willen pakken. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen heeft tegenover De Telegraaf bevestigd dat Valencia interesse heeft, maar wil verder geen commentaar geven.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

alvarez valencia telegraaf fulco kooperen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Die is weg.
Bedankt Ten Hag, hij zal nu wel Klaiber steeds inbrengen.
De volgende die weg wil is Martinez.
+1/-0

3 jaar geleden
Slechte zaak. Van wintertransfers wordt je vaak niet beter. Uitgaande transfers zijn uiteraard evident en dat Ajax iemand kan halen die er gelijk staat, dat lijkt me stug.
+1/-0

3 jaar geleden
Het is een beetje gevalletje Schone dit - al had Schone natuurlijk een veel grotere bijdrage - maar het is een bruikbare speler en die worden bij Ajax vaak al meteen afgeschreven.

Het is geen hoogstaande technicus, het is geen stormt, maar hij is op meerdere plekken bruikbaar. Hier zal sowieso een vervanger voor moeten komen, de selectie op de voorhoede na begint wel heel erg dun te worden zo.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is appels met peren vergelijken.
Deze jongen is gehaald als vervanger voor de Ligt.
Om die reden heeft Overmars er veel tijd en geld in geïnvesteerd maar hij heeft nooit de kans gekregen op die plek van Ten Hag.
Ik denk niet dat hij minder is dan Schuurs en is wel een toegevoegde waarde bij corners in het strafschopgebied van de tegenstander en Schuurs niet.
Als de geruchten rond Schuurs kloppen dan zou ik die verkopen, zoveel geld krijg je nooit meer voor hem.
Wanneer Alvarez dan aan spelen toekomt gaat zijn waarde ook omhoog.
Een win win situatie.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt helemaal, Schone was stukken beter en heeft een ontzettende bijdrage geleverd aan de wederopbouw van Ajax.


Maar ook toen hij kon vertrekken mocht hij zomaar weg van iedereen omdat hij niet de status had van sommige andere spelers die er net even bovenuit steken. We kunnen niet allemaal het talent van De Jong of De Ligt hebben en soms is hard werken en inzetbaar zijn ook van onschatbare waarde - maar dan moet je wel de kans krijgen.

Ik zeg niet dat hij de oplossing is, maar hem weg doen omdat hij niet overal het beste talent is zou jammer zijn.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Logisch dat Alvarez weg wil. Gehaald als centrumverdediger maar op die plaats mag Schuurs om de week falen en krijgt Alvarez geen echte kans.
De spoeling gaat wel heel dun worden als hij weg gaat, ook voor de verdedigende middenvelder positie. Dat is heel gemakkelijk op te lossen door Blind daar bij blessures te laten spelen en Martinez op de plaats van Blind te zetten maar dat wil onze trainer niet. Ondanks het goede spel van Martinez op die positie en het slechte spel van Blind blijft hij maar volharden in de reserverol van Martinez en ook het slechte spel van Blind als centrumverdediger. Daardoor kan hij lieveling Labyad in blijven bouwen als spits of achter de spitsen. Ik was blij dat Ajax won maar niet blij dat Labyad twee keer scoorde want nu krijgt ten Hag weer dat zie je wel gevoel. Zes keer falen en een keer goed is bij hem zie je wel, ik had toch gelijk.
Ajax heeft echt een middenvelder van nivo en een centrumspits nodig maar ten Hag vind dat Labyad deze twee posities alle twee goed invult. Tja........... dan krijg je dus dit. Een verdediging die aan alle kanten rammelt, een middenveld van maar twee Europa waardige spelers en een voorhoede zonder goede centrumspits. Daar kan je zowaar nog kampioen mee worden ook maar in Europa wordt elke blessure genadeloos afgestraft.
Laat Alvarez dan maar gaan en Promes ook maar terug naar Moskou maar haal daar dan wel twee/drie spelers in de categorie Milik/Eriksen/Sanchez voor terug. Alle drie mag ook hoor. Zal geen Ajax fan rouwig om zijn dat zo'n deal dan 30/35 miljoen kost.
Kwart miljard op de bank is leuk maar we willen kampioen worden en ver komen in Europa.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ik sluit me hierbij aan met de aantekening dat Blind als verdediger faalt naast Schuurs.
Blind is misschien onze beste verdedigende middenvelder?
En misschien voldoet hij weer wel naast Alvarez daar gaan we echter nooit meer achter komen na het lezen van verschillende achtergronden.
Hij is weg.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens met jou Flamenco. ( Milik, Eriksen, Sanchez etc)

Pas spelers laten gaan als je nieuwe ervoor terug hebt.

Wober, Botman o.a. laten gaan waren misschien wel echt fouten...

Als je nu Alvarez laat gaan terwijl je niks terug hebt....

- Dit Ajax komt al kwaliteit te kort, EN nog meer spelers laten gaan met al die wedstrijden in korte tijd zo dwaaheid zijn, je hebt juist meer spelers van kwaliteit nodig -

Ondanks dat we het allemaal wel kunnen begrijpen zou ik Alvarez pas in de zomer laten gaan. (mijn mening)

Dit Ajax heeft nauwelijks goede middenvelders en ondanks dat Alvarez geen basisplaats heeft, blijkt hij bruikbaar.

Ps:

indien je hem laat gaan, verkoop dan ook Promes en regel drie versterkingen erbij. Tevens moet Scherpen ook verkocht worden, hij zal nimmer de eerste keeper worden van Ajax. Mark my words.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Botman en Scherpen mee eens. Wober dacht ik na Bayern-Ajax ook dat wij een heerlijke oplossing hadden op die plek. In de return echter zaagde hij op een belachelijke manier iemands enkels doormidden rond de middenlijn en kreeg hij terecht rood. Ook bleek later dat hij moeite had met een pass over meer als twee meter dus dat die weg ging was beter. Ook bij Sevilla redde hij het inderdaad niet en nu bij Salzburg zit hij op zijn plaats/nivo.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wober was super sterk tegen Lewandoski (beste spits van de wereld) en jij kraakt hem omdat hij een keer een harde overtreding maakte en rood kreeg?
Dat hoort bij profvoetbal. En elke verdediger krijgt weleens rood.
Als je zo goed kan spelen tegen misschien wel de beste spits van de wereld, dan weten we toch genoeg?

Het gaat mij er meer om dat Ajax soms spelers laat gaan, o.a. in de winterstop, waarvan ik denk nu/ of op het moment...doe dat nou niet..maar pas na het seizoen. Er is teveel risico dat je de speler gaat missen wanneer er blesures komen of schorsingen. Wober kon Ajax in de 5 maanden daarna in de CL en nationaal nog heel goed gebruiken. (WAS EEN VERGISSING)

Waarom> Omdat je liever Wober laat spelen of invallen tegen een Juventus uit of Spurs thuis dan bv een Mangalan. Iemand die niet goed genoeg is en tevens te klein voor een centrum verdediger op het allerhoogste niveau.

Botman laten gaan is misschien wel de 2e fout.

En als er niet al genoeg verdedigers zijn vertrokken bij Ajax sinds 2019:

Wober, De Ligt, Mangalan, Pieri, Botman, Kristensen, Orjuela, Veltman gaat misschien nu zelfs Alvarez vertrekken die nu eindelijk een beetje geacclimatiseerd is bij Ajax en 1 van de weinigen nog is die centraal kan spelen op de RCV.

Als je Alvarez laat vertrekken moet er vervanging komen + nog nieuwe spelers van kwaliteit toevoegen.

Dus hem laten vertrekken kan je alleen doen als er 100 % een nieuwe speler gaat komen, anders pech voor hem en tot einde van seizoen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Nee Don, ik beoordeel hem niet alleen op die domme rode kaart maar ook niet op die ene superwedstrijd tegen Bayern. Hij kon gewoon niet meevoetballen of opbouwen. Hij was inderdaad wel beter als Maggalan en Ajax heeft hem ook te vroeg laten gaan.
Als invaller de laatste 10/15 minuten had hij nog wel van waarde kunnen zijn maar basis had hij nooit gehaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Spelers centraal in de verdediging hoeven van mij part ook niet altijd geweldig te kunnen opbouwen als ze dit kunnen compenseren met goede verdedigen en spitsen uitschakelen.

Conclusie: Ajax had hem pas in de zomer moeten laten gaan. Een gast als hem had je juist nodig in bv de spurswedstrijd toen het oorlog was in de 16 van Ajax.

Overmars en co zijn soms te meedenkend met spelers.

Bij het Ajax van 1995 en 1996 zie je ook hoe belangrijk de wissels zijn.
Kanu, Kluivert, Van Vossen, Oulida, Seedorf zaten soms op de bank. Die wissels heb je gewoon keihard nodig en nu met 5 wissels helemaal.

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/match/51603--ajax-vs-bayern/link
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je mag blij zijn als Overmars een echte goede gelouterde spits gaat halen in de winterstop en dat gaat wel wat kosten, onder de 25,000.000 en een flink salaris, ben je wel kwijt, hij heeft (hopelijk!!!!) wel van die fout geleerd, goedkoop was weer duurkoop. Van mijn part mag ten Hag ook vast zijn koffers inpakken, misschien is hij daar beter in!!??
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind het begrijpelijk dat die jongen weg wil.
Hij heeft niet echt kunnen overtuigen maar heeft hij daar wel voldoende de kans voor gekregen?
Hij is toch een international bij Mexico en het is toch Valencia dat belangstelling toont.
Weliswaar geen topclub maar ook geen club om je voor te hoeven schamen.
Mijn mening is dus verdeeld maar wens hem het beste.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wedden dat hij net zo mislukt als Wober bij Sevilla daar?
Bij Valencia gaat hij ook niet spelen. Maar het is wel warmer daar dan hier.
6 maanden daar op de bank zitten en vervolgens mag je weer weg.

Alvarez kan beter nu nog 6 maanden knokken bij Ajax en dan eventueel vertrekken in de zomer. Hij gaat nog genoeg kansen krijgen. Er zijn nog zoveel wedstrijden en je ziet al tegen Utrecht hoe veel spelers afwezig waren en hoe kwetsbaar de verdediging is.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Grappig, een paar reacties terug schrijf je nog over Wober misschien niet handig dat ze hem hebben laten gaan.
En nu schrijf je dat hij een mislukkeling is bij nota bene Sevilla...
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt, Wober is mislukt bij Sevilla. Toch?
Hij is daar al weer weg.

Maar bij Ajax is hij niet mislukt Lax, hij had prima bij de club kunnen blijven en zijn wedstrijden kunnen spelen zie de grote CL games tegen Bayern. Bij Ajax hoefte hij ook helemaal niet weg. En aangezien er ook zo nu en dan blessures en schorsingen waren, zie Blind, Tagliafico had hij regelmatig in de basis gestaan.
Bij Ajax hoefde hij ook niet weg en Ajax wilde hem ook niet kwijt midden in het seizoen. Met hem was Ajax veel sterker geweest in de breedte en Wober doet het heel goed 1 vs 1. Wober was in 2019 al sterk genoeg om tegen Lewandoski te spelen, was hij gebleven was Ajax ook beter voor de dag gekomen in het seizoen erop in de CL tegen een Chelsea, Valencia etc.

Wat veel mensen soms vergeten dat Wober in 6 wedstrijden mee heeft gespeeld in het geweldige 2018-2019 seizoen. 6 CL games! Hij werd alleen maar beter. Jammer dat hij niet net iets meer geduld had en meteen het vliegtuig pakte naar Sevilla.


Ik zeg alleen maar dat Alvarez het niet gaat redden bij Valencia, net zo min Wober het daar heeft gered.
+2/-1

3 jaar geleden
Als je Eriksen dan weet te strikken zou het ideaal zijn ;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Uit welk sprookjes boek heb je dat bedrag gehaald?
+4/-0

 
3 jaar geleden
hahah, inderdaad. Eerder 11-15 mil.
+2/-0

3 jaar geleden
Edson nu laten gaan en niets terughalen is spelen met vuur. Big time. De selectie is al krakkemikkig genoeg met Alvarez aan boord. Nu is Timber ook weer niet fit vanwege zijn alvlees en we weten hoe met Daley zit.

Nee, dat zou dom, dommer, domst zijn. Van een niveautje B2 uit Bassie en Adriaan. Ajax is veel te rap met spelers verpatsen. Doe dat dan in juni maar nu even niet aub. En dan ook nog een constructie van huren en dan eventueel kopen. Dus als hij faalt krijg je hem terug en anders kopen ze hem. Nul risico voor Valencia, alles voor ons want wij kunnen hierdoor de titel mislopen.

Als Ajax nu niet snel de selectie intact houdt en ook nog eens versterkt op minstens twee plekken dan is Overmars idd toe aan een nieuwe job. Er moet echt een goeie negen komen. Een spits die sterk is, scoort, een bal vasthoudt en diepte heeft. Ja, dat is lastig maar daarvoor ben je een hofshot TD die overal gewild is en bakken met geld verdient. Anders konden wij het ook wel vanaf onze warme bank.

Sanchez, Eriksen en Milik zijn prima opties maar spelers terughalen heeft nooit mijn voorkeur al maak ik voor Eriksen een uitzondering. Kom op zeg, er zijn spelers zat overal en Ajax heeft poen. Hou op met dat geneuzel, versterk die selectie voordat straks PSV weer met geleend, gejat en creatief boekhouden geld straks met die schaal staat en het gat met Ajax financieel weer dicht.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Echt stuitend hoe snel ook deze speler weer wordt afgeschreven. Ik vind hem echt niet slechter dan wat er de afgelopen weken in de achterhoede stond. Ajax is wat dat betreft nog steeds zelf z'n grootste tegenstander. Zinloos om je selectie uit te hollen in de winterstop, verkeerde zuinigheid.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Waarschijnlijk wil hij zelf weg.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht