Transparent
Inloggen
Sluiten

Atalanta verliest in Serie A van Sampdoria

24 oktober 2020 16:56
Foto: Pro Shots

Atalanta verliest in Serie A van Sampdoria; image source: Pro Shots

Atalanta is zaterdag in de competitie opnieuw onderuit gegaan. Een week na de nederlaag tegen Napoli ging de tegenstander van Ajax van aanstaande dinsdag in eigen huis met 1-3 onderuit tegen Sampdoria. Kanttekening moet daarbij wel gemaakt worden dat diverse spelers die normaal gesproken in de basis staan nu op de bank begonnen. Middenvelder Marten de Roon viel na een klein uur spelen met een blessure uit.




Tags

atalanta sampdoria kanttekening napoli roon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dit zegt niks. Dat Midyland werd afgemaakt.
+1/-0

3 jaar geleden
Ajax moet gewoon keihard voor de winst gegaan tegen dit team, anders heb je niks te zoeken in de CL. 4-1 verliezen tegen Napoli. 3-1 thuis tegen Sampdoria. Kom op, Ajax moet dit team kapot spelen. Kijk als ze nou ook van Napoli uit wonnen en nu ook weer van Sampdoria, dan zijn ze blijkbaar ZO constant. Maar dat is niet zo.

Ajax moet 2e gaan worden minstens in deze poule, anders hebben ze gewoon gefaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nog steeds een uitwedstrijd tegen de nummer 4 van Italië
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja weet ik.

Maar ik vind dat AJAX alles moet geven deze wedstrijd te winnen. Deze game is een finale. Win je dit, 6 punten.

Ik wil 3 punten tegen Bergamo.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Snap ik, maar dat geldt voor elke CL wedstrijd;)
+1/-0

3 jaar geleden
Traore die 5 doelpunten maakt.
Is Traore nu ineens een wereldspits en Ajax favoriet om alles te winnen ook Europees?
De mentaliteit van Ajax was zoals je mag verwachten van een profclub en van VVV beneden peil gezien de vrijheid die ze gaven en de ruimtes die ze weggaven.
+1/-0

3 jaar geleden
Uiteindelijk maakt het niet zo veel uit tegen WIE je speelt. Tegen Leverpoel uhh Liverpool met grote namen had Ajax (met iets meer geluk) moeten winnen met 2 of 3-1. Vertrouwen en je eigen spel spelen is toch het belangrijkst en natuurlijk een portie (AJAX) bluf.

Als ze net zoals tegen Liverpool spelen dan acht ik de kans groot dat ze minimaal gelijkspelen in Atalanta. Moet er wel aan toevoegen dat bovenstaande natuurlijk het beste werkt als de mannetjes op de goed plek staan/worden gezet m.a.w. GEEN Labyat en Promes in de basis!
+1/-0

3 jaar geleden
Atalanta lijkt de uitschieters voor de CL te bewaren. Natuurlijk moeten we voor de winst gaan maar elke vorm van onderschatting die ik ook hier in de commentaren zie kan je heel erg duur komen te staan. Dit is wel de meest scorende ploeg van Italië.
Ajax in vorm moet daar wel kunnen winnen maar een 3-4 uitslag of zoiets zou helemaal niet vreemd zijn. Hopelijk weer met Martinez achterin en Blind op het middenveld met Klaassen en Gravenberch die steeds volwassener speelt.
Voorin denk ik dat bijna alle fans op Neres, Antony en Tadic hopen al kan het natuurlijk zijn dat Traore zijn kans krijgt na zijn poker tegen VVV. Ik heb nog steeds mijn twijfels over hem maar laten we niet vergeten dat hij pas 19 is.
+2/-0

 
3 jaar geleden
True. Of Traore ook goed genoeg is voor de echte top wedstrijden, CL en Fey, PSV bv moet nog blijken. Ik hoop het voor hem. Maar ik vond hem de eerste helft juist heel matig tegen VVV voor een Ajax nr 9.

Gretig is hij wel, en zijn blijdschap en honger bij elke goal was hoorbaar en mooi om te zien. Hij snakte ook echt naar doelpunten. Maar een Ajax spits talent zie Dolberg, Kluivert, Zlatan laat het ook zien tegen Lyon, Feyenoord of Atalanta.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht