Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'We hebben het goed gedaan en ik ben trots op het team'

26 september 2020 23:24

In de studio van Fox Sports werd André Onana genoemd als Man van de Wedstrijd. De doelman gaf vervolgens zelf aan dat dat helemaal niet belangrijk is. "Het belangrijkste zijn de drie punten", aldus Onana. "Het was vandaag erg belangrijk om te winnen. We zijn erg blij. Ik ben erg trots op het team. Het was zeker niet makkelijk, want Vitesse is een sterke tegenstander. Nu moeten we rusten en gaan voorbereiden op komende week."

Ajax had het lang lastig met Vitesse. "Het was vooral moeilijk om op te bouwen, want als je tegen een team speelt dat zo hoog druk zet met veel intensiteit is het moeilijk om de goede keuze te maken", zo gaf hij aan. "Zeker voor ons omdat we van achteruit willen opbouwen. Dat is niet altijd mogelijk tegen zulke teams. Ze hebben goede spelers. Één fout en ze beslissen de wedstrijd."

Het was voor de ploeg wel een goede test, omdat ze normaal gesproken niet tegen teams spelen met een dergelijke speelstijl. "Het was voor ons een goed examen", zei hij daarover. "We hebben het nu drie keer goed gedaan dit seizoen. Ik hoop dat we op deze manier door blijven gaan. Voor mij maakt het niet uit hoe we winnen. Het belangrijkste is dát je wint. Soms zal je moeten verdedigen, maar uiteindelijk gaat het om de winst. Het was een goede test, we hebben het goed gedaan en ik ben trots op het team."




Tags

onana vitesse examen fox intensiteit opbouwen speelstijl voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal