Transparent
Inloggen
Sluiten

F-Side blijft leeg bij komende thuiswedstrijden

1 september 2020 13:48 - F-Side.nl
Foto: Pro Shots

F-Side blijft leeg bij komende thuiswedstrijden; image source: Pro Shots

De F-Side zal tijdens de komende thuiswedstrijden in de Eredivisie leeg blijven. Dat maken de diverse supportersgroeperingen bekend via een statement. "Wij hebben altijd aangegeven dat we alle supporters erbij willen hebben (Alles of niets). Dit is niet zozeer een statement richting Ajax of de gemeente Amsterdam, maar heeft te maken met het logische feit dat wij niet willen dat er voor ons gekozen wordt wie er wel en wie er niet bij mogen zijn", zo luidt het statement.

De F-Side doet dan ook een verzoek aan alle seizoenkaarthouders op de F-Side om komende week in de mail die vanuit Ajax wordt gestuurd aan te geven dat er niet gekomen zal worden naar de komende wedstrijden. Normaal gesproken biedt de F-Side plek voor 5000 seizoenkaarthouders.

Meer op F-Side.nl




Tags

side statement eredivisie gemeente supportersgroeperingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ah, het gaat weer eens om hen en niet om de club/het team.
+8/-0

 
3 jaar geleden
En zo is het. Een paar alfa-mannetjes bepalen even dat de rest niet mag komen.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Begrijp hier werkelijk niets van. Vaak helemaal eens met de statements van F-side, maar deze argumenten raken "kant noch wal". En lijkt me ook niet echt breed gedragen.
Kan me goed voorstellen dat meer dan 80% van 125 t/m 128 hier dan ook anders over denkt. Bepaalt dat een select groepje of je wel of niet kunt komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind het ook heel jammer dat we niet met zijn allen naar het stadion kunnen, maar om daarom dan maar mijn club niet meer te steunen vind ik echt onzin. En wie zegt dat Ajax gaat bepalen wie naar een wedstrijd mag? Als de F side dan leeg blijft dan kunnen we die ruimte mooi gebruiken voor supporters die WEL graag naar het stadion willen.
+7/-0

3 jaar geleden
Dit is ook echt nergens goed voor. Voor niemand.
+3/-0

3 jaar geleden
Willen jullie aub het artikel lezen alvorens te reageren?

"Dit is niet zozeer een statement richting Ajax of de gemeente Amsterdam, maar heeft te maken met het logische feit dat wij niet willen dat er voor ons gekozen wordt wie er wel en wie er niet bij mogen zijn"


Alleen kunnen ze de plekken dan beschikbaar stellen voor andere bezoekers, toch?
+1/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het gelezen. Ook al geven ze niet Amsterdam of Ajax de schuld, het resultaat is toch dat de F-Side (en dus die plekken) leeg blijft?

Wat is het alternatief? Dat zij zelf mogen kiezen wie er wel en niet gaan? Gewoon tevreden zijn met dat er toch mensen mogen komen is geen optie? Natuurlijk is het verre van ideaal, maar ze ontnemen het team nu ook dat kleine beetje support dat er wél mogelijk is.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ze willen dus niet dat er voor hun gekozen wordt wie er wel en niet naar een wedstrijd mag, maar ondertussen bepalen ze zelf ook dat helemaal niemand in de F side naar een wedstrijd mag. Dan doe je dus precies hetzelfde.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Zo had ik het niet bekeken, klopt idd! Soms ga ik gewoon uit van de beste bedoelingen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ook de F-Side is niet groter dan Ajax. Deze blijft leeg??
+2/-0

Ik ben het hier zo NIET mee eens als vaste SC houder op de f side.
Dealen met de situatie zoals die is.
Ik wil gewoon Ajax in de Arena kijken, als dit 1x op 3 wedstrijden is dan is het altijd nog beter dan niks.
Maarja wie een beetje tussen de regels door kan lezen ziet dat ze de ingang waarschijnlijk gaan blokkeren voor mensen die wel willen.
+11/-0

 
3 jaar geleden
Als Ajax daar niets mee zou doen dan zou dat wel echt te bizar voor woorden zijn. Dan hoef je nooit meer iets te roepen over supporters, want dan geef je indirect aan dat zij gewoon de baas zijn en jij niet. Volgens mij leven we in een vrij land, MOGEN F-Side kaartkopers besluiten om niet te gaan, maar MOGEN ze ook besluiten om wel te gaan. En dan is het aan de huurder van het pand (Ajax dus) om te bepalen wie er wel en niet naar binnen mag met een geldig kaartje, niet aan een groepje supporters.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik zit op 125. Zo mee oneens dit. Kan me niet voorstellen dat dit breedgedragen is. Ik meld me in ieder geval gewoon voor een kaartje.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat gaat Ajax doen? plaatsen ze je op een ander vak of kom je wel het stadion wel in maar niet verder dan de omloop.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper