Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zegt contract van Abdelhak Nouri formeel op, nog altijd in gesprek over passende compensatie'

31 maart 2020 00:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax zegt contract van Abdelhak Nouri formeel op, nog altijd in gesprek over passende compensatie"; image source: Pro Shots

Ajax heeft het contract van Abelhak Nouri opgezegd. Dat weet De Telegraaf te melden. Het is van de club een formele actie, omdat Nouri een aflopend contract bij Ajax heeft en deze anders automatisch verlengd zou worden. De club is nog altijd in gesprek met de familie en letselschadeadvocaat John Beer over een oplossing in het conflict dat nu speelt. Tot nu toe betaalde Ajax iedere maand nog het maandsalaris.

Binnen de clubleiding van Ajax heerst er veel irritatie dat vertrouwelijke onderhandelingen tot in detail staan beschreven in het boek 'Een onvervulde droom', die vorige week op de markt kwam. Auteur en vertrouwenspersoon Khalid Kasem gaf donderdagavond bij De Wereld Draait Door aan dat de partijen er niet uitkomen en als het niet goedschiks kan, dan moet het helaas kwaadschiks. Ajax streeft er nog altijd naar om tot overeenstemming te komen over een passende compensatie.




Tags

nouri formeel abelhak auteur boek goedschiks irritatie kasem kwaadschiks letselschadeadvocaat maandsalaris onvervulde telegraaf vertrouwelijke vertrouwenspersoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik vrees dat dit nog een pijnlijke zaak gaat worden. De familie Nouri lijkt mij een nette familie met beschaving. Ik ben bang dat er bepaalde mensen invloed en druk uitoefenen op de familie over wat ze moeten doen e.d. misschien zit ik er naast maar dat gevoel heb ik.
De schrijver van het boek zat wel lekker op zijn praatstoel bij de wereld draait door. Ergens heb ik geen goed gevoel bij die man. Kan het niet onderbouwen is een gevoel.
Ik hoop dat Ajax en de familie er goed en beschaaft uitkomen, is al pijnlijk genoeg allemaal.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik deel het gevoel. De situatie is triest, maar om dit nou via de media te spelen? Nouri was een zeer talentvolle speler met zijn hart op de juiste plek. Ik heb zeer genoten van zijn manier van spelen, creativiteit binnen de lijnen, lef en tegelijkertijd bescheidenheid. Vergeet alleen niet dat hij 20 jaar was, zijn wedstrijden nog speelde bij jong Ajax en achteraf misschien fysiek niet geschikt was voor het hoogste niveau. Absolute topsport vraagt veel van je gewrichten, spieren (waaronder het hart) en longen. Ajax heeft fouten gemaakt, dat kunnen en mogen ze niet ontkennen. Ajax moet laten zien dat ze een kind van de club, en zijn familie, niet in de kou kunnen laten staan. Maar om hem nu te waarderen als een ‘Frenkie de Jong’ met een toekomstig Barcelona salaris met een extreem ongelukkige samenkomst van gebeurtenissen’ is wat mij betreft overdreven. Hier zijn geen winnaars, alleen maar verliezers. Een juridische strijd via de media is denk ik het laatste wat Nouri zou willen.
+2/-0

3 jaar geleden
Het is een inktzwarte bladzijde in de clubgeschiedenis. Ik heb op dit moment meer sympathie voor Ajax in deze discussie maar ken niet alle ins en outs. Het uitgeven van een boek (commercieel belang) en het steeds terugkerende item 'geld' geeft een vervelende bijsmaak en gaat zo langzamerhand de prachtige mens en speler Nouri overschaduwen in de beeldvorming.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens! Nouri is een prachtmens, maar zijn familie is uit op geld, heel veel geld. Triest! Ze zouden ook op een andere manier om kunnen gaan met deze tragedie. Ze kiezen voor oorlog.
+1/-1

3 jaar geleden
Met alle diepe gevoelens en respect , je moet als Ajax verder ! Het komt goed met die regeling. Geen enkel bedrijf staat zo vergaand in medeleven en financiële zaken ten opzichte van een werknemer, want dat is de relatie! T s als er een overeenkomst goed geregeld, dan klaar. Iedere werknemer van Ajax is zwaar verzekerd!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal