Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag een van de twee overgebleven kandidaten als hoofdtrainer van Bayern München'

9 november 2019 00:38 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag een van de twee overgebleven kandidaten als hoofdtrainer van Bayern München"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is de kans groot dat Erik ten Hag na dit seizoen zal vertrekken bij Ajax. Ten Hag is samen met Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain de enige kandidaat om de nieuwe trainer van Bayern München te worden. Intern heeft hij bij Ajax al aangegeven te willen vertrekken indien Bayern zich meldt en de directie is bereid mee te werken aan een vertrek na dit seizoen.

Bayern zal in ieder geval op zoek gaan naar een tussenoplossing omdat ook Tuchel niet nu al mag vertrekken bij PSG. Ten Hag zou het voordeel hebben ten opzichte van Tuchel dat hij goedkoper is, omdat de Duitser bij PSG een gigantisch salaris ontvangt. Ten Hag gaf eerder al aan in de loop van dit seizoen nog niet te willen vertrekken uit Amsterdam.


Tags

hag bayern tuchel psg telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Lekker, de tag “goedkoper” ;)
+1/-0

9 maanden geleden
Ik mis de naam van de levende super légende in München.
Niet van 'der kaiser Beckenbauer' maar van admiraal Von Bommel!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Bommel eindigd bij Sittard.
+7/-0

9 maanden geleden
Slechte zaak als Ten Hag weg gaat aan het einde van het seizoen. Ik vind hem een toptrainer.
+2/-0

9 maanden geleden
Lag toch al in de lijn der verwachting dat ten Hag na dit seizoen zou vertrekken. Nu al op zoek naar een vervanger zou mooi zijn.
+1/-0

9 maanden geleden
Als Bayern komt aan het einde van het seizoen, zal Ten Hag gaan. Dat het nu al speelt, geeft ons tijd om voor te sorteren op een vervanger. 1 tip aan Marc en Edwin: communiceer niet al in de winterstop dat de trainer vertrekt, want een vertrekkende trainer heeft geen gezag meer.
+1/-0

9 maanden geleden
Naast Onana is Ten Hag onmisbaar voor het Ajax van de komende jaren.
Als ze allebei vertrekken wordt Ajax vijf jaar teruggeworpen en dat kan dan niet even opgevangen worden door een andere trainer en andere spelers.
Bij Ajax is het moeilijk werken zelfs als je al een andere accent hebt.
Dan is het nog beter een buitenlander te nemen.
Negen van de tien trainers passen niet bij Ajax zo is wel gebleken in de afgelopen decennia.
+1/-0

 
9 maanden geleden
5 jaar terug? Wat een onzin. Ajax is inmiddels een vermogende club met aanzien. Inmiddels zijn er misschien ook toptrainers die Ajax zien als geweldige uitdaging. Ten Hag mag dan wel een goede trainer zijn, hij heeft ook geweldige spelers tot zijn beschikking. Bosz terughalen is ook een optie, het zou mij niet verbazen dat hij hetzelfde kan bereiken. Onana is inderdaad een geweldige keeper, ook zou hij te vervangen zijn, net als Frenkie en de Ligt. Met het geld wat hij gaat opleveren zou je een uitstekende keeper terug kunnen halen. Vergeet niet dat veel supporters geen vertrouwen hadden in de opvolger van Cilissen, inmiddels is hij beter.
+3/-0

 
9 maanden geleden
5 jaar terug is heel erg overdreven. Onana en Ten Hag zijn belangrijk, maar niemand is onmisbaar. Onana is overigens zo goed geworden mede hoe ook door de jaren is gecoached, getraind door de mensen bij Ajax waaronder Van der Sar. Onana in het begin was echt nog niet zo overtuigend, daarnaast worden keepers beter met de jaren.

Ten Hag is echt 1 van de beste coaches die we hebben gehad hebben sinds Louis van Gaal.

Ten Hag moet goed beseffen dat als hij weggaat en naar Bayern gaat dat je daar nauwelijks tijd krijgt. Verlies je 4 keer dan kan het al snel voorbij zijn en dan moet je weer weg wezen. Bij Ajax is hij echt aan het oogsten en heeft hij veel krediet nu. Zou super mooi zijn dat hij na dit jaar nog een jaar blijft.
Maar goed, is nog ver weg. Eerst maar lekker dit seizoen oogsten en genieten van deze spelers en selectie nu het nog kan.

Ik hoop echt dat Overmars goede keuzes gaat maken voor volgend seizoen.
Luis Suarez terug halen is nu echt DE move die gezet moet gaan worden voor 2020-2021. En wanneer dat door is, zullen er nog veel meer spelers interesse gaan krijgen om te komen.
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi niet laten gaan
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bande beek beroepsvoetbal bertje chelsea clubman derksen eredivisie everton fier genee genegeerd getafe hoofdprijzen jong keizer koen kudus luigitentorioabc neres nouri rechtshalf renemar routine schipahoy schone spur standard utd valencia