Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Soms zit je in van die fases in je carrière waarin je je heel goed voelt'

9 oktober 2019 13:38
Foto: Pro Shots

Daley Blind: "Soms zit je in van die fases in je carrière waarin je je heel goed voelt"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie in aanloop naar de interland van het Nederlands elftal tegen Noord-Ierland werd Daley Blind gevraagd hoe hij zelf naar zijn spel kijkt, omdat hij de laatste tijd veel complimenten daarover krijgt. "Soms zit je in van die fases in je carrière waarin je je heel goed voelt. Dat is op dit moment het geval", aldus Blind.

De verdediger van Ajax ging verder: "Ik zit gewoon lekker in mijn vel. Ik krijg op de club heel veel vertrouwen van mijn medespelers en de trainers en dat krijg ik hier ook. Dat is heel goed. Ik hoop dat ik die lijn door kan trekken en vast kan blijven houden."


Discussieer mee op de forums


Tags

blind ierland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Daley was vorig jaar al goed en dit jaar tot nu toe fantastisch. Als hij nu even bijtekent kan hij de nieuwe Mister Ajax worden.
+1/-0

10 maanden geleden
Daley Blind vorig jaar uit bij Juventus en thuis vroeger ( de 2-1) tegen Barca, wat heb ik genoten van hem. Speelde zo goed uit bij Juventus.
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
10 maanden geleden
Mooi zeg, hij voelt zich zelfs goed genoeg om bij de scheidsrechter te gaan zeuren over wat tijdrekken van een clupje uit Groningen. En om dat vervolgens met een vette grijns op TV te gaan vertellen. Zijne Schijnheiligheid.
+1/-2


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

beek beroepsvoetbal bertje chelsea clubman derksen everton fier genee genegeerd getafe hoofdprijzen jong joost keizer koen kudus luigitentorioabc nederland neres nouri ontkerkelijking rechtshalf renemar routine schipahoy schone spur utd valencia