Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag niet meer op shortlist FIFA voor beste trainer ter wereld

2 september 2019 13:12 - FIFA
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag niet meer op shortlist FIFA voor beste trainer ter wereld; image source: Pro Shots

Erik ten Hag maakt geen kans meer op de The Best FIFA Men's Coach Award. De trainer van Ajax was door de FIFA op de shortlist geplaatst van tien trainers, maar de wereldvoetbalbond heeft nu die lijst ingekort tot drie trainers en daarbij is geen plek meer voor Ten Hag. Pep Guardiola, Jurgen Klopp en Mauricio Pochettino zijn de overgebleven kanshebbers.

Ook Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong maken geen kans meer op een prijs. Het duo dat vorig jaar nog bij Ajax actief was stond in de top-10 voor beste mannelijke voetballer ter wereld, maar maken beiden geen deel uit van de drie besten.


Tags

fifa hag erik shortlist award besten coach guardiola ingekort jong jurgen kanshebbers klopp mannelijke matthijs mauricio overgebleven pep pochettino wereldvoetbalbond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Jammer, als hij had gewonnen had ik het stukje in de televaag wel willen lezen. Kijken hoe ze zich daar uit zouden liegen.
3 weken geleden
Vraag me af wat Mauricio Pochettino op die lijst te zoeken heeft. Tottenham dit seizoen is geen schim meer van wat het vorig seizoen was.

Inkoppertje voor Klopp lijkt me.
reactie verwijderd

Laatste nieuws