Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Been: 'Lisandro Martínez kan meer dan menigeen denkt'

2 september 2019 09:46

Mario Been is lovend over de kwaliteiten van Lisandro Martínez. Als rapporteur van De Telegraaf was hij aanwezig bij Sparta - Ajax en zag Martínez opnieuw uitblinken. "Die jongen kan meer dan menigeen denkt", aldus Been. "Veel mensen twijfelen of Martinez wel een echte Ajax-middenvelder is. Dan kijken ze vaak als eerste naar de techniek van de betreffende speler en of hij een goede steekbal kan geven. Ik heb die twijfel niet. Geloof me, deze jongen heeft veel in huis.

Volgens Been beschikt de Argentijn ook over een echte over-mijn-lijk-mentaliteit, zoals de meeste Zuid-Amerikanen. "Voor de vier jongens die meer aanvallend ingesteld staan, moet het heerlijk zijn om zo’n speler achter je te hebben. Bovendien heeft hij een goede pass in de benen. Dat zag je vandaag bij de 0-1, waarbij hij Quincy Promes wegstuurde en in staat stelde om de openingstreffer te scoren", zo geeft hij aan. "Martinez is met zijn spel van grote waarde voor Ajax. Hij heeft momenteel Edson Alvarez naast zich staan. Een aardig koppel, al vind ik bij Alvarez zijn motoriek nog wat traag ogen."




Tags

martinez menigeen alvarez koppel lijk motoriek promes rapporteur sparta telegraaf uitblinken wegstuurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal