Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United biedt op David Neres, aanvaller was al akkoord met contractverlenging'

2 augustus 2019 22:01 - Yahoo Esportes
Foto: Pro Shots

"Manchester United biedt op David Neres, aanvaller was al akkoord met contractverlenging"; image source: Pro Shots

Manchester United heeft een bod uitgebracht op David Neres. Dat weet Yahoo Esportes te melden. The Manucians zouden 50 miljoen euro geboden hebben op de Braziliaanse aanvaller. Neres zou met Ajax al een akkoord hebben bereikt over een contractverlenging, die op 27 juli getekend had moeten worden. De international van Brazilië zou daarbij een van de best betaalde spelers in Amsterdam worden. Het bod van Manchester United zou echter gezorgd hebben dat dit contract nog altijd niet ondertekend is.

Ajax zou hebben laten weten dat Neres niet te koop is voor minder dan 70 miljoen euro. Manchester United kan dit bedrag zonder problemen ophoesten, maar zou problemen krijgen met de Financial Fair Play indien het zoveel uitgeeft.

Meer op Yahoo Esportes




Tags

neres esportes manucians ondertekend ophoesten uitgeeft yahoo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Behouden. Ajax heeft geld zat. Promes mag zijn veters nog niet eens strikken. Sorry Promes. Maar ik zie jou nog geen goals maken tegen Real of Juventus. Houden deze man. Marc je moet echt keihard zijn deze zomer, anders wordt je hele elftal uitgekleed. Enige die weg zou mogen is Hakim. Hakim, Donny, Tadic, Neres is een gouden vierkant. Behouden.
+1/-1

 
4 jaar geleden
DonVito,
Je schrijft:
Enige die weg zou mogen is Hakim. Hakim, Donny, Tadic, Neres is een gouden vierkant. Behouden.
Wil je NU dat Hakim blijft of dat ie weggaat?
Maar we moeten geen leegverkoop houden want anders hebben we bijna nix meer te genieten, gaan alle credits van afgelopen seizoen teniet bij snelle afgang CL en we zijn geen Zeeman met alles in de uitverkoop voor weinig................
Benfica en Porto zijn ons vele male slimmer af met verkopen, die weten echt te onderhandelen daar is Overmars maar een kleuter bij
+2/-0

 
4 jaar geleden
Sorry voor de vewarring ;)

Ik wil dat Hakim blijft. NATUURLIJK.

Alleen Hakim is vorig jaar beloofd dat hij een transfer mag maken....dus hij mag weg....
en iedereen gunt het hem. Snap je? Als United hem morgen wil hebben, laat Ajax hem gaan.....
uit respect - belofte.

Heel goed punt over Benfica en Porto. Spot on! Well done..Moet Marc weten. Marc moet harder worden. Edwin ook.
Ajax is A: succesvoller dan deze clubs, groter en bijzonderder.
Portugese competitie is soort van gelijk aan Eredvisie.

Nederlandse clubs echter succesvoller...Europees.
+2/-0

4 jaar geleden
Dit gaat nog een lange maand worden... transfermarkt sluit volgende week al in Engeland gelukkig.
+2/-0

4 jaar geleden
We houden wel bar weinig over vrees ik. Oké, het zijn geruchten, maar ik zie ons eind augustus zonder neres, donny, lasse en ziyech vechten voor kwalificatie Europa league ... negatief of realistisch? Nee, angst.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Dont worry... about a thing... cause every little thing... is gonna be allright... ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Strik erom en verkopen. Heeft vorig seizoen boven zijn kunnen gepresteerd. Voor dat geld haal Stengs bij AZ weg en hou je geld over
+3/-1

 
4 jaar geleden
Voor 50 miljoen zeker laten gaan. Niet geslaagd in de selecao wat mij betreft, niet elke wedstrijd gespeeld afgelopen seizoen an niet consistent. Hoger is niet realistisch. Voor een Braziliaan is Neres "average". We hebben Traore nog, die het beter gaat doen en Neres zeker weg gaat spelen als hij de kans krijgt.
Gokt Marc en behoudt hij Neres, dan kan het wel eens een Dolberg scenario worden... die hadden we ook moeten laten gaan voor dat megabod twee jaar geleden... Nu is ie maar een fractie van dat bedrag waard.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hoger niet realistisch? Bij United betalen ze 93 miljoen voor een 2e rang verdediger van Leicester City.
Neres is een zeer bepaalde speler uit 1 van de best presterende ploegen in de CL afgelopen jaar, het heeft ons misschien wel de cup gekost dat hij er de laatste wedstrijd tegen Tottenham niet bij was.
Is verder ook nog internationaal van Brazilië, de best aangeschreven landenploeg ter wereld.
Real en United denken echt dat ze in de action zijn beland zoals ze nu op van de Beek en Neres bieden.
We hebben het hier kwa omzet over de 2 grootste clubs ter wereld, hun willen zo graag die spelers van Ajax hebben wij willen ze het liefst gewoon behouden.
Wat Ajax afgelopen jaar als club uit een klein voetballandje heeft gepresteerd dat is helemaal niet de bedoeling,en was een grote klap in het gezicht van de elite voetbalclubs.
De grote kern wegkopen voor een fooi en voor jaren terug de krochten van het Europees voetbal in word er bij deze clubs gewoon gedacht.
Wat is nou 50 miljoen voor United of Real? helemaal niks gewoon een gokje en misschien ook wel bedoeld om Ajax verder uit te hollen.
+5/-2

 
4 jaar geleden
Maar neres werd bij Brazilie uit de basis gehaald omdat hij niet voldoende presteerde. Dat is toch een feit? Anyway, 50M is een mooi bedrag. Ik denk dat we genoeg kwaliteit hebben om dit op te vangen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
En we zitten financiëel zo goed, dat we een bedrag van 50 miljoen kunnen wegwuiven. Ik zeg niet verkopen of een vraagprijs van 100 miljoen neerleggen. Realistische bedrag? Nee, maar als je ziet wat United voor een middelmatige verdediger betaalt, is het een schande dat ze 50 miljoen willen uitgeven aan een topper in wording. En als je zoals Ajax in een goede onderhandelingspositie zit, moet je niet bang zijn om gekke bedragen te vragen, want de speler is inmiddels ook een verbeterde contract aangeboden.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Neres is een super speler. NIKS VERKOPEN!
+1/-0

4 jaar geleden
Indien Neres gaat, is het toch geen aderlating denk ik. Traore is klaar! We hebben Promes, Ziyech, Traore, Dolberg kan links, KJ, ...
+3/-1

 
4 jaar geleden
Neres en Hakim zijn dikkie matties. Die moeten we beiden houden. En stel dat Hakim naar zijn droomclub kan en perse wegwil, dan wel voor + - 10 augustus. Anders blijven. Ik neem aan dat Marc hier afspraken over maakt met iedereen. Dus nog een week. Neres is niet te vervangen nogmaals door Dolberg of Promes. Hij is een linksbuiten die Ajax hoort te hebben. Scoren tegen Real, Juve, PSV. Die man is goud waard. 100 miloen +. Beter dan Coutinho of Dembele.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou United de absolute hoofdprijs vragen, want voor Blind, die een aflopende contract had, hebben ze ook niet bepaald een vriendenprijs gevraagd. Als ze om wat voor reden dan ook niet meer dan 70 miljoen kunnen betalen dit seizoen, is dat hun probleem en niet de onze. Dan moeten ze maar geen speler halen. Bovendien vind ik 70 miljoen nog laag ook, als ik zie dat ze voor een middelmatige verdediger 88 miljoen neerleggen.

Sterker nog, ik zou nee verkopen. Het geld hebben we niet nodig, aan Neres hebben we meer dit seizoen.
+4/-1

4 jaar geleden
Voor dat bedrag laten gaan en de verloren zonen Bergwijn en Malen ophalen bij psv. Ga je er op vooruit.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik zou eerder denken aan Stengs van AZ. Met name op het middenveld kunnen we nog wel talent gebruiken. Aanvallers genoeg en laat P$V maar aanmodderen zonder geldschip uit Amsterdam. (En Malen is als je het slim speelt volgend seizoen gratis op te halen, of in de winterstop voor een schijntje).
+1/-1

 
4 jaar geleden
Aangezien Raiola zijn zaakwaarnemer is verwacht ik dat hij Malen gewoon transfervrij wegsluist naar dat spaghettiland van hem...
+1/-0

4 jaar geleden
Je zou maar net geen tiener meer zijn en geconfronteerd worden met dit soort transferbedragen en bijbehorende miljoenensalarissen. Zeg daar maar eens nee tegen. Puur voor zijn ontwikkeling is een jaar Ajax het beste. Nog net iets meer een man worden, stabieler spelen en daarna als grote meneer naar een mooie club. Overigens is onze selectie inmiddels zo ingericht dat we best nog 1 aanvaller kunnen transfereren zonder dat het pijn doet: Neres of Ziyech. Maar liever blijven ze allebei, vooral Ziyech, de tovenaar.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal