Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gelijk in oefenduel tegen Sivasspor na schitterende goal van Klaas Jan Huntelaar

29 juli 2019 16:03
Foto: Pro Shots

Ajax gelijk in oefenduel tegen Sivasspor na schitterende goal van Klaas Jan Huntelaar; image source: Pro Shots

Ajax heeft het oefenduel tegen het Turkse Sivasspor maandagmiddag gelijk gespeeld. Het duel op het sportcomplex van FC Lisse eindigde in een 1-1 gelijkspel. Klaas Jan Huntelaar maakte het enige doelpunt voor Ajax. Een schitterende verre pass van Lasse Schöne werd uitstekend door de spits gecontroleerd, voorbij de verdediging gespeeld en daarna hard in de hoek geschoten.

In het duel kwamen spelers in actie die afgelopen zaterdag niet speelden tegen PSV. Voor Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico waren het de eerste minuten van het nieuwe seizoen.

Opstelling Ajax: Varela, Mazraoui (46' J.Timber), Magallán, Pierie, Tagliafico (46' De Wit), Schöne, Eiting, Ekkelenkamp, Labyad, Huntelaar, Lang




Tags

huntelaar sivasspor mazraoui schone tagliafico eiting ekkelenkamp gecontroleerd labyad lisse magallan pierie sportcomplex timber varela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Die Lasse... Dreigt weer eens naast de basis te grijpen aan het begin van een nieuw seizoen, dus moet zich meteen weer laten zien hoor...
+3/-0

 
4 jaar geleden
haha als hij zo daar gaat dan speelt hin nog op zijn 40ste in de basis! KlasseLasse ;-)

echt mods gooi nu eens het forum weer open!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik blijf erbij, Klaas is gewoon de nr 1 spits nationaal.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Internatinaal wel ja.. nationaal gewoon Klaas :)
+1/-1

4 jaar geleden
Lasse staat bij altijd in de basis, untill proven other wise. Wat een vechter. Hij schiet de komende wedstrijden gewoon wat vrije trappen erin. En een bal in de kruising. Alleen 1 ding Lasse, soms moet je gewoon iemand neerleggen. Geel, rood. Soms gewoon even doen. Je moet wel, want je kan niet anders. Dit wordt zijn laatste Pirlo jaar bij Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Lasse bouwt als man op leeftijd het seizoen iets rustiger op en zal dan echt wel weer in de basis terecht komen, desnoods als linksbuiten.
+1/-0

4 jaar geleden
Degene die uit de basis vallen zijn Magallan Labyad Eiting ! Magallan stelt me teleur , had ik echt meer van verwacht. En Varela is geen Onana blijkt maar al te duidelijk!
+1/-0

4 jaar geleden
Pierie weer schuld aan tegendoelpunt. Ontwikkelt zich tot miskoop. Samen met Promes, die speelt ook als een natte krant. Martinez prima aankoop, Marin doet het leuk. Niet meer. Overmars is weer aan het klooien.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Tjonge jonge, het seizoen is net begonnen. Kom op zeg. Wat Maggalan betreft heb je denk ik gelijk.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Ik zeg dat Pierie te kort komt. Dat Promes binnen een maand op de bank zit als alle spelers aan boord zijn. We zullen het gaan zien.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Het is vooral de laatste zin over Overmars. Maar inderdaad we gaan het zien. Mijn inziens doet Overmars goed werk.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Magallan ....vreemd dat die er nog niet direct staat, maar ergens wil ik hem nog niet afschrijven. Ze hebben hem gescout gevolgd en gewacht tot hij eindelijk kwam....Het kan toch niet zo zijn dat ze zich vergist hebben?? Laten we het houden op vorm en aanpassingsprobleem . Lissandro vanaf nu MOET het beter !!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht