Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gelijk in oefenduel tegen Sivasspor na schitterende goal van Klaas Jan Huntelaar

29 juli 2019 16:03
Foto: Pro Shots

Ajax gelijk in oefenduel tegen Sivasspor na schitterende goal van Klaas Jan Huntelaar; image source: Pro Shots

Ajax heeft het oefenduel tegen het Turkse Sivasspor maandagmiddag gelijk gespeeld. Het duel op het sportcomplex van FC Lisse eindigde in een 1-1 gelijkspel. Klaas Jan Huntelaar maakte het enige doelpunt voor Ajax. Een schitterende verre pass van Lasse Schöne werd uitstekend door de spits gecontroleerd, voorbij de verdediging gespeeld en daarna hard in de hoek geschoten.

In het duel kwamen spelers in actie die afgelopen zaterdag niet speelden tegen PSV. Voor Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico waren het de eerste minuten van het nieuwe seizoen.

Opstelling Ajax: Varela, Mazraoui (46' J.Timber), Magallán, Pierie, Tagliafico (46' De Wit), Schöne, Eiting, Ekkelenkamp, Labyad, Huntelaar, Lang


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar sivasspor mazraoui schone tagliafico eiting ekkelenkamp gecontroleerd labyad lisse magallan pierie sportcomplex timber varela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Die Lasse... Dreigt weer eens naast de basis te grijpen aan het begin van een nieuw seizoen, dus moet zich meteen weer laten zien hoor...
+3/-0

 
9 maanden geleden
haha als hij zo daar gaat dan speelt hin nog op zijn 40ste in de basis! KlasseLasse ;-)

echt mods gooi nu eens het forum weer open!
+1/-0

9 maanden geleden
Ik blijf erbij, Klaas is gewoon de nr 1 spits nationaal.
+2/-1

 
9 maanden geleden
Internatinaal wel ja.. nationaal gewoon Klaas :)
+1/-1

9 maanden geleden
Lasse staat bij altijd in de basis, untill proven other wise. Wat een vechter. Hij schiet de komende wedstrijden gewoon wat vrije trappen erin. En een bal in de kruising. Alleen 1 ding Lasse, soms moet je gewoon iemand neerleggen. Geel, rood. Soms gewoon even doen. Je moet wel, want je kan niet anders. Dit wordt zijn laatste Pirlo jaar bij Ajax.
+1/-0

9 maanden geleden
Lasse bouwt als man op leeftijd het seizoen iets rustiger op en zal dan echt wel weer in de basis terecht komen, desnoods als linksbuiten.
+1/-0

9 maanden geleden
Degene die uit de basis vallen zijn Magallan Labyad Eiting ! Magallan stelt me teleur , had ik echt meer van verwacht. En Varela is geen Onana blijkt maar al te duidelijk!
+1/-0

9 maanden geleden
Pierie weer schuld aan tegendoelpunt. Ontwikkelt zich tot miskoop. Samen met Promes, die speelt ook als een natte krant. Martinez prima aankoop, Marin doet het leuk. Niet meer. Overmars is weer aan het klooien.
+1/-5

 
9 maanden geleden
Tjonge jonge, het seizoen is net begonnen. Kom op zeg. Wat Maggalan betreft heb je denk ik gelijk.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Ik zeg dat Pierie te kort komt. Dat Promes binnen een maand op de bank zit als alle spelers aan boord zijn. We zullen het gaan zien.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Het is vooral de laatste zin over Overmars. Maar inderdaad we gaan het zien. Mijn inziens doet Overmars goed werk.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Magallan ....vreemd dat die er nog niet direct staat, maar ergens wil ik hem nog niet afschrijven. Ze hebben hem gescout gevolgd en gewacht tot hij eindelijk kwam....Het kan toch niet zo zijn dat ze zich vergist hebben?? Laten we het houden op vorm en aanpassingsprobleem . Lissandro vanaf nu MOET het beter !!
+1/-0

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst bayern beek beroep bla china desbetreffend dwtk fier gangster hag halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voorbeeldfunctie