Transparent
Inloggen
Sluiten

Wesley Sneijder: 'Voor Ajax het beste moment om Real Madrid te treffen'

29 december 2018 12:51 - Marca.com

In gesprek met het Spaanse Marca geeft Wesley Sneijder aan dat Real Madrid moet oppassen voor Ajax. "Voor Ajax is het het beste moment om Real Madrid te treffen. Real is niet meer zo sterk als afgelopen jaren. Dat is duidelijk", aldus Sneijder. "Ajax heeft een heel jong team, maar heeft veel kwaliteit en speelt heel goed. Vooral in Amsterdam. Het zal voor Real een hele lastige klus worden om door te gaan."

Voor de middenvelder is Real Madrid wel de favoriet. "Maar als Ajax in de eerste wedstrijd een goed resultaat haalt... Real heeft veel problemen met teams die de bal hebben", zo geeft hij aan. "Het is een goede tegenstander om de kwaliteit van dit Ajax te testen tegen de winnaar van de afgelopen drie Champions Leagues."

Supporters van de Spaanse club zijn blij met de loting. "Dat komt omdat zij denken dat Ajax nog hetzelfde is als de laatste keer dat ze in Madrid speelden. Maar daar is niets meer van te zien", zo geeft Sneijder aan. "Bovendien volgt de gemiddelde fan van Real Madrid het Nederlands voetbal niet en weten ze niets van Ajax. Ik wel. Het is een elftal met veel kwaliteit."

Volgens Sneijder is dit voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, die in de belangstelling staan van veel grote clubs, een geweldige test om zich te laten zien. "Ze hebben kwaliteiten te over en hebben een geweldige toekomst, maar het is moeilijk om nu al meer te zeggen", aldus Sneijder. "Het is een goede test om te zien op wat voor niveau ze zitten. Ze hebben een goede mentaliteit. Ik ken geen twijfels. Zij worden hele grote spelers. Of ze al klaar zijn om die stap te zetten? We gaan het zien."

De recordinternational van het Nederlands elftal krijgt tot slot de vraag wie hij hoopt dat er wint, omdat hij bij beide clubs gespeeld heeft. "Real heeft nu drie jaar op rij de Champions League gewonnen. Laat daarom mijn andere team maar een beetje genieten", zo geeft hij lachend aan.

Meer op Marca.com
Tags

madrid jong leagues marca recordinternational slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Terug naar Ajax Wesley,je bent welkom
+1/-0

2 jaar geleden
Wesley heeft er wel kijk op.
Ik hoop echt, en velen met mij denk ik, dat we Real een ongenadig pak slaag gaan geven en de arrogantie van heel Madrid en omgeving afstraffen.
Ik woon in de "provincie" in Spanje en natuurlijk heeft Real fans door heel Spanje maar er zijn ook hééél veel Spanjaarden die een bloedhekel aan Madrid hebben en hopen op uitschakeling van de "koninklijke"
Denk dat het niet ondenkbaar is gezien de huidige vorm van Madrid. Schakel Modric uit en je bent al een eind op weg.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

achterste ado alvarez antony blind brobbey buitenom buitenspelers corners elsimao fier gravenberch hag haller hey idrissi ietsje jeroene joe jong koen kudus neres rodytur roma tadic tim utrecht vitesse yakubu