Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Als het aan mij ligt is dit het laatste seizoen met Klassiekers zonder uit-publiek'

27 oktober 2018 07:19 - De Telegraaf

Wat Ajax betreft wordt de Klassieker snel weer gespeeld met uitsupporters. Dat geeft algemeen directeur Edwin van der Sar aan in zijn column in De Telegraaf. "De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord willen we als Ajax dolgraag weer willen spelen met uit-supporters in het stadion", aldus Van der Sar. "Ajax wil daar een lans voor breken. We willen dat het voetbal van en voor iedereen is. Als het aan ons ligt zijn er gewoon weer uit-supporters welkom bij beide wedstrijden."

Van der Sar gaat verder: "Ik begrijp de standpunten en heb begrip voor de emoties die nog steeds bestaan, maar wij willen zo gauw als het kan beide clubs op de tribunes hebben. Als het aan mij ligt is dit het laatste seizoen met Klassiekers zonder uit-publiek. Ajax staat er open voor, het is nu aan de andere clubs. We praten over Feyenoord én ADO Den Haag."




Tags

sar klassiekers feyenoord klassieker ado column lans telegraaf uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
Maar het ligt niet aan jou.

Mijn bericht is erg kort. Ik probeer niet iets meer substantie te geven aan mijn bijdrage. Voor directe reacties op een nieuwsbericht hanteer ik een maximum lengte.
+1/-1

5 jaar geleden
Die kan Rotterdam in de zak steken. Geen weg meer terug. Rotterdam heeft het dit seizoen nog tegen kunnen houden, maar het spel gaat nu op de wagen. Eindelijk.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vind het een nobele gedachte van Edwin, maar dan zou Ajax wel even een afdeling Guardia Civiel uit Spanje moeten lenen, mét de bevoegdheden die zij hier in Spanje ook hebben.
Helaas zullen er altijd door gesnoven idioten tussen het uit publiek én het thuis publiek zitten die het wéér gaan vergallen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos