Transparent
Inloggen
Sluiten

Dirk Kuyt: 'Frenkie de Jong is al zo bepalend aan de bal'

15 oktober 2018 07:39

Na de interland tegen Duitsland namen Rafael van der Vaart en Dirk Kuyt officieel afscheid van de fans van Oranje. Beide spelers waren na afloop tegenover De Telegraaf vol lof over Frenkie de Jong. "Frenkie de Jong is een groot talent en doordat hij nu staat opgesteld steeds, gaat Gini Wijnaldum zo goed functioneren", aldus de voormalig Ajacied. "Die hoeft niet meer het voetballende gedeelte van achteruit voor zijn rekening te nemen."

Dirk Kuyt kon zich daar alleen maar bij aansluiten. "Frenkie is al zo bepalend aan de bal en ik denk dat Wijnaldum en hij elkaars kwaliteiten versterken", zo gaf Kuyt aan. "Je ziet dat Gini in dit elftal steeds meer in zijn element is. Dat bekroonde hij met een schitterende goal."


Tags

kuyt jong gini wijnaldum achteruit bekroonde duitsland element oranje rafael telegraaf vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik hoor het toch liever een ander zeggen.
Kuyt zegt alleen wat anderen willen horen.
+4/-0

1 jaar geleden
Mij maakt het niet uit wie het zegt. Het is een feit. Iedereen met voetbalverstand ziet dat Frenkie een topper in wording is. Dat wegdraaien, zijn dribbels, overzicht. Echt om van te smullen. Dit is wat we de afgelopen jaren hebben gemist na het vertrek van Eriksen, een speler die altijd aanspeelbaar is, waar dan ook op het veld, hij is bijna altijd in de buurt van de bal.
+2/-0

1 jaar geleden
Strootman kan in ieder geval een basisplaats vergeten zolang Frenkie fit is. Ik heb het nooit gezien in Strootman en nu hebben we een bondscoach die het ook ziet.
+4/-1

1 jaar geleden
Frenkie is geweldig. Maar vergeet niet dat Frenkie al 21 is.
Hoeveel rek zit er nog in? Want om écht de top te bereiken moet die extra stap nog wel gezet worden. Daarom begrijp ik de potentiële biedingen van 50 miljoen ook niet.
+3/-2

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic renemar schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech