Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax thuis licht favoriet voor bookies, zwaar favoriet voor de fans

7 april 2003 20:17

Verslaggever: M

In de tweede ronde van de Champions League was de tegenstander van Ajax volgens de bookmakers steevast favoriet voor de zege. In de thuiswedstrijd in de kwartfinale van de Champions League krijgt Ajax heel nipt het voordeel van de twijfel. Gezien de quotes lijken de bookmakers geen flauw vermoeden te hebben van de uitkomst. Voor een overwinning van Ajax wordt 2,55 keer de inzet uitgekeerd, voor een gelijkspel 3,05 keer en voor een overwinning van AC Milan 2,65 keer de inzet (waag een gokje).

Het zal weinigen verrassen dat de Ajax fans zelf de kansen voor een overwinning van Ajax hoger inschatten. 66,3% heeft tot nu toe in de pool een overwinning van Ajax voorspeld. 26,2% houdt het op een gelijkspel. Geef ook jouw voorspelling door.

Meer op




Tags

bookies bookmakers gokje inschatten milan nipt pool quotes voorspeld waag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper