Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Sar over prijsverhoging: 'had minder koud gekund'

15 april 2015 21:27 - AjaxLife.nl

Verslaggever: -

Edwin van der Sar steekt tegenover de Supportersvereniging zijn hand in eigen boezem over de manier waarop de verhoging van de seizoenkaarten naar buiten is gekomen. "We zouden het, met de kennis van nu, anders aangepakt hebben, ja. Ik kan alleen voor mezelf spreken, wat ik ervan heb geleerd. En dat is dat de manier waarop het is gegaan anders had gekund. Minder koud. Beter uitleggen aan de fans waarom we dit doen. We hadden actiever met een oplossing moeten komen voor supporters die niet in hetzelfde vak willen blijven zitten tegen die nieuwe prijs. Dat soort dingen."

"Er zitten mensen bij die al vanuit De Meer seizoenkaarthouder zijn. Ik moet dan denken aan mijn eerste jaren bij de A-selectie van Ajax. Dat zijn super trouwe fans. Wij doen momenteel ons uiterste best al deze mensen voor de club te behouden. Op dezelfde plek in het stadion of ergens anders."

Meer van Van der Sar: Ajax Life

Meer op AjaxLife.nl




Tags

sar prijsverhoging actiever boezem life seizoenkaarthouder supportersvereniging trouwe uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland excelsior factor feyenoord forbs frankrijk gaaei henderson kiki liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo