Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax mogelijk komend jaar al naar Eerste Divisie

2 april 2013 22:50

Er gaan steeds meer geluiden op dat de beste beloftenelftallen toegevoegd moeten worden aan de Eerste Divisie. Het is de bedoeling dat de Jupiler League nadrukkelijk op de schop gaat, nadat al diverse clubs failliet zijn verklaard. Een van de maatregelen waarover gesproken wordt is het toelaten van beloftenelftallen. Dit staat komende week op het programma bij een vergadering van de Jupiler League. Toelating van beloftenelftallen zou meer aandacht kunnen genereren voor de Eerste Divisie. Indien het zover komt, zullen deze elftallen niet kunnen promoveren.

De huidige tweede plaats op de ranglijst in de beloftencompetitie kan Ajax bij een positief besluit toegang geven tot de eerste divisie. De top drie is momenteel bezet door Jong FC Heerenveen, Jong Ajax en Jong FC groningen.




Tags

jong beloftenelftallen jupiler beloftencompetitie failliet genereren groningen heerenveen toegang toelating

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper