Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gefaald op alle gebieden'

15 maart 2000 23:13

Verslaggever: M

De teleurstelling was groot bij de Ajacieden na het dramatische verlies in de Baandert tegen Fortuna Sittard (2-0). Aron Winter weet het zo langzamerhand ook niet meer en wordt er moedeloos van. 'Als je zo speelt, dan verdien je ook helemaal niets' wist hij alleen nog teleurgesteld uit te brengen.

Jan Wouters was hard in zijn oordeel: 'elk individu heeft gefaald en als team hebben we dat ook gedaan', hij bekende ook dat hij zelf gefaald heeft met zijn aankoopbeleid, waarbij spelers zijn aangetrokken die niet bij elkaar passen.

Wouters weet het ook niet meer en ziet de toekomst dan ook absoluut niet zonnig tegemoet. Volgens hem is Ajax er de laatste weken met stappen op achteruit gegaan. 'Over onze inschrijving voor de Intertoto werd lacherig gedaan, maar na deze nederlaag wordt er niet meer over gelachen', liet Wouters weten.

Wouters liet na afloop weten in de selectie een gesbrek te hebben aan spelers die voorop gaan in de strijd en teveel spelers die alleen op hun voetbalkwaliteiten kunnen teren. Op het moment dat die spelers de vorm niet hebben, heeft Ajax een probleem, aldus Wouters.

Hij kon na de wedstrijd geen lichtpuntjes ontdekken voor de nabije toekomst. Een trieste gebeurtenis in dit feestjaar van Ajax.......

Meer op
Tags

wouters gefaald gebieden aron baandert feestjaar fortuna gebeurtenis gesbrek individu inschrijving intertoto lacherig lichtpuntjes moedeloos ontdekken verdien voetbalkwaliteiten zonnig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst