Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen ziet transfer naar Spurs wel zitten

24 februari 2012 22:56 - Goal.com

Harry Redknapp zat donderdag op de tribune bij Manchester United - Ajax. Tottenham Hotspur zou nadrukkelijk belangstelling hebben voor de verdediger van Ajax. Volgens Goal.com zou de club in januari al met Ajax hebben gesproken. Tegenover Goal.com liet Vertonghen weten een overgang naar de Spurs komende zomer wel te zien zitten. "Tottenham is een fantastische club. Ze doen het dit seizoen uitstekend. Ze horen tot de top drie van Engeland en op dat niveau zou ik graag willen spelen. Ik ga niet in op vragen of er contact met ze is geweest over een transfer, maar ik denk dat mijn spel heel geschikt is voor het Engelse voetbal. Ik houd van de sfeer, het ademt voetbal. Het is mijn wens om in de beste competitie te spelen tegen de beste tegenstanders. Het is de enige competitie die ik volg naast Barcelona."

"Veel Belgen spelen in Engeland en vertellen me dat ik daar ook naar toe moet gaan. Ik heb gelezen dat Eden Hazard in de belangstelling staat van de Spurs. Het zou mooi zijn om met hem samen te spelen, al spreekt hij een andere taal, hij spreekt Frans. De Premier League is een mooie competitie, de beste in mijn ogen. Ik hoop daar ooit te kunnen spelen. Het is vleiend om met dit soort clubs in verband gebracht te worden.

Het contract van de verdediger bij Ajax loopt nog een jaar door. Omdat Vertonghen heeft aangegeven zijn contract in principe niet te willen verlengen, zal Ajax hem komende zomer moeten verkopen om nog een transfersom voor hem te kunnen ontvangen.

Meer op Goal.com




Tags

spurs vertonghen engeland tottenham ademt barcelona hazard redknapp vleiend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan