Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax scout lyrisch over Andersen; Deens talent droomt van Ajax

26 januari 2012 21:05 - Tipsbladet

Enige tijd geleden melden Deense media over de interesse van Ajax in het grote Deense talent Lucas Andersen. De 17-jarige speler van AAB werd door bondscoach Morten Olsen al bij de selectie gehaald voor een trainingskamp met het nationale elftal om hem te laten ruiken aan het hoogste niveau. Ook Liverpool en Borussia Dortmund zouden achter de buitenspeler aanzitten.

Vandaag liet Lucas Andersen zelf weten dat een overgang naar Ajax zijn grote wens zou zijn. "Een club als Ajax zou het meest ideaal zijn voor me als ze op het juiste moment in mijn carrière interesse zouden tonen. Alle verhalen van Victor Fischer horende lijkt het me een geweldige club. Hij vertelt hoe hij zich verder heeft kunnen ontwikkelen. Dat geeft me meer vertrouwen om zo'n stap te overwegen."

"Ik heb verder persoonlijk nog helemaal niets gehoord van welke club dan ook, maar het is een mooi om te lezen dat mijn spel opvalt. Het geeft aan dat ik verder zou kunnen komen. Ik heb nog geen idee wanneer ik naar het buitenland ga. Ik kan hier nog veel leren. Als ik ga, moet het natuurlijk een echte verbetering zijn en moet er interesse zijn van een aantrekkelijke club. Het moet een club zijn waar ik me goed kan voetballen, ook in de stad met een veilige omgeving."

De Scandinavische Ajax scout John Steen Olsen bevestigde dat hij het talent nauwlettend volgt en stak de loftrompet over de aanvaller. "Ik denk dat hij een heel interessante speler is. Hij heeft zoveel kwaliteiten. Hij is technisch goed, snel en kan zowel op links als rechts op de flanken als op de nummer 10 positie uit de voeten. Met zijn kwaliteiten kan hij hetzelfde niveau als dat van Eriksen, Boilesen en Fischer bereiken. Hij is nu klaar voor de stap naar het buitenland."

Meer op Tipsbladet




Tags

andersen fischer lucas olsen aab aantrekkelijke aanzitten boilesen dortmund eriksen flanken horende liverpool loftrompet morten scandinavische steen trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht