Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Sar gaat managementopleiding Cruyff Institute volgen

9 september 2011 00:17 - Sport-Promotion.nl

Edwin van der Sar start met de International Master of Sport Management aan het Johan Cruyff Institute for Sport Studies. Volgens diverse geruchten zou de keeper bij Ajax op een lijstje staan voor een belangrijke managementfunctie in de toekomst.

"Ik zie mezelf niet direct weer op het veld staan," aldus Van der Sar. "Een managementfunctie leek me leuker, maar weet daar nog niet voldoende van. Deze opleiding biedt mij de kans om me te ontwikkelen op dat gebied. Nog niet veel ex-topvoetballers hebben deze opleiding gedaan, maar het lijkt me zeer interessant om met andere topsporters van gedachten te wisselen. Ik weet zeker dat we van elkaar kunnen leren."

"Ik heb er echt zin in. Mijn toekomst ligt in de voetballerij en op deze manier kan ik goed voorbereid participeren in die voetbalwereld. Het gedachtegoed van Johan Cruijff met deze opleiding spreekt mij dan ook enorm aan."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

sar cruyff institute managementfunctie managementopleiding gedachtegoed master participeren studies topsporters topvoetballers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan